Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI Washington

Las Vegas poveo u finalu Stanley Cupa

Vegas Golden Knights
Foto: Reuters/Pixsell
29.05.2018.
u 12:14

Golden Knightsi su su nastavili svoj čudesan pohod na titulu već u prvoj NHL sezoni nakon što su u uzbudljivoj utakmici slavili s 6-4 protiv Capitalsa.

Hokejaši  Vegas Golden Knightsa poveli su s 1-0 u finalnoj seriji Stanley Cupa svladavši u Las Vegasu Washington Capitalse s 6-4 (2-2,1-1,3-1).

Golden Knightsi su su nastavili svoj čudesan pohod na titulu već u prvoj NHL sezoni nakon što su u uzbudljivoj utakmici slavili s 6-4 protiv Capitalsa.  Domaći su u prvoj trećini poveli preko Millera, potom su gosti preokrenuli pogocima  Connollya i Backstrom, da bi Karlsson 1:40 prije isteka trećine donio poravnanje.

Smith u drugoj opet dovodi Vegas u vodstvo, a Washington pogocima Carlssona i Wilsona opet radi preokret, te u 43. minuti Ovječkin i ostali vode s 4-3. Ipak, kao i puno puta ove sezone, vegaška momčad sastavljena od otpadnika iz drugih klubova, još jednom radi čudo i čak triput pogađa preko Reavesa i dvaput Čeha Noseka te dolazi do prve pobjede u finalu pred 18.500 gledatelja.  

Druga utakmica igra se 31. svibnja također u Vegasu.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
lipotan
20:08 29.05.2018.

club za koji navijam cili zivot.viva las vegas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije