Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV RAPIDA

Krznar objasnio zašto je izvadio Petkovića već u 39. minuti

Beč: Dinamo odradio trening uoči sutrašnjeg susreta s Rapidom u Europskoj ligi
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
21.10.2021.
u 22:16

"Sa devet bodova i dvije domaće pobjede vraćamo se u igru. Ništa nije izgubljeno, ali sigurno moramo bolje," poručio je Krznar.

Bili smo neobjašnjivo nervozni, a Rapid je želio više pobjedu, kazao je Damir Krznar na novinarskoj konferenciji nakon Dinamovog poraza 1-2 u Beču od  Rapida u susretu 3. kola Europske lige.

"Rapid je bio agresivan, rastrčan, na svakoj lopti. Želio je više nas pobjedu. Žao mi je što nismo uspjeli parirati, puno smo brzali, puno žurili, izgubili smo puno dugih lopti," kazao je Krznar.

21.10.2021., stadion Weststadion,Bec, Austrija - UEFA Europska liga, skupina H, 3. kolo, Rapid Bec - GNK Dinamo. Bruno Petkovic, Komnen Andric, Damir Krznar.
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Krznar je pojasnio i zašto je već u prvom poluvremenu izvadio iz igre Brunu Petkovića.

"Njegova izmjena je bila prisilna, što nas je poremetilo u napadačkoj igri. Vukao je ozljedu glave od utakmice s Rijekom. Nije mogao igrati glavom, zbog toga smo morali raditi izmjenu," pojasnio je Krznar.

Za dva tjedna uzvrat je u Zagrebu, a Krznar vjeruje kako će dvije domaće pobjede biti dovoljne za prolaz.

"Sa devet bodova i dvije domaće pobjede vraćamo se u igru. Ništa nije izgubljeno, ali sigurno moramo bolje," poručio je Krznar.

Ključne riječi

Komentara 6

NL
nenad.levar
23:41 21.10.2021.

Nakon ovoliko poraza'grijesaka'blamaza'ne bi prezivjeli Gvardiola'Tuchel'Mourinho itd'ne znam tko vise drzi tog neznalicu krznara'opet he 1 poluvrjeme sve krivo postavio'posle vadi ponajbolheg igraca Ivanuseca 'prelazi u 3412 iako ovi ograju 3421 'znaci trebalo se igrati preko krila itd itd'znaci neznalice on i petrnac'dokle vise

DU
Deleted user
00:24 22.10.2021.

Krznar kao Delboy, malo nam fali da nas krene :)

DU
Deleted user
00:14 22.10.2021.

Problem je Dinamo i uspjesi u ''regijonu'' što ne vole vlasnici arena sporta i ostalih regionalnih tv kriminalaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije