Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO 1 - 1 LEGIA

Krznar nakon remija u Maksimiru: 'Idemo s imperativom pobjede u Poljsku'

Konferencija za medije nakon utakmice Dinamo - Legia
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.08.2021.
u 08:00

Dinamo ovoga vikenda neće imati obveza u Prvoj HNL jer je odgodio utakmicu protiv Istre 1961. Dinamo je s Istrom trebao igrati 7. kolovoza, no taj susret je odgođen na zahtjev hrvatskog prvaka jer samo tri dana kasnije 'Modre' čeka uzvratni susret protiv Legije.

Bila je to izuzetno zahtjevna utakmica, no osjetili smo da smo bolja momčad, kazao je Dinamov trener Damir Krznar nakon 1-1 protiv poljske Legije u prvom susretu 3. pretkola nogometne Lige prvaka.

"Strpljivom igrom smo došli do vodstva, šteta što to nismo pretvorili u nešto više. Imali smo nekoliko situacija za 2-0, međutim Legia je uputila jedan udarac i izjednačila," kazao je Krznar.

Dodao je kako je lijepo psihološki otići na gostovanje s pobjedom, ali i dodao.

"Sa 1-0 ili sa 1-1, mi bi u Varšavu išli s istim imperativom pobjede, tako ćemo se i postaviti u uzvratu."

Istaknuo je kako je Legia u prvom poluvrijeme stajala u bloku, no promjenama u poluvremenu "Modri" su pomaknuli svoje linije prema naprijed.

"To nam je pomoglo u tranziciji i pritisku," 

Činjenica kako pogodak u gostima više ne predstavlja prednost pomoći će Dinamu u uzvratu.

"To što više nema gola u gostima sada svima dozvoljava napadačkiju igru, to je dobitak za nogomet," kazao je.

"Znali smo da će biti teška utakmica, radi se o kvalitetnoj ekipi. Mi smo imali svoje trenutke, oni su imali svoje. Ovako tešku utakmicu očekujemo i u uzvratu," dodao je Luka Ivanušec.

"U jednom trenutku kao da smo pali sa snagom, previše smo se povukli, ali to je normalno. Iza nas je puno utakmica, a i ovakvo je vrijeme. Za uzvrat ćemo se spremiti još bolje i bit ćemo bolji," kazao je.

Dinamo ovoga vikenda neće imati obveza u Prvoj HNL jer je odgodio utakmicu protiv Istre 1961. Dinamo je s Istrom trebao igrati 7. kolovoza, no taj susret je odgođen na zahtjev hrvatskog prvaka jer samo tri dana kasnije 'Modre' čeka uzvratni susret protiv Legije.

"Sigurno će nam dobro doći što smo odgodili utakmicu. Imat ćemo sedam dana za pripremu i sigurno ćemo biti svježiji i poletniji," poručio je Ivanušec.

Danac Rasmus Lauritsen nije skrivao razočaranje konačnim rezultatom utakmice.

"Razočaran sam jer smo bili bolji, vodili smo 1-0, bili smo blizu drugog gola, a onda su oni izjednačili. Zaslužili smo više," kazao je danski stoper.

"Sada se moramo dobro odmoriti i analizirati utakmicu. Vjerujem da ćemo u uzvratu biti još bolji, već smo pokazali da možemo dobiti dobre momčadi u gostima," dodao je.

Komentara 6

DU
Deleted user
10:24 05.08.2021.

Slabo je ovo . Slabo. Dinamo -Slaven 0 :2 ; Dinamo -Rijeka 3:3 ; Dinamo -Legija 1 :1 ..... Što se događa u hrvatskom prvaku ?

DU
Deleted user
09:10 05.08.2021.

Dinamo je cak i bolje odigrao nego sto si ih ti vodio

ZM
ZMAYdubrava
12:38 05.08.2021.

Evo sta ruzna neznalica koji je kao neki trener napravi iz takove momcadi...umjesto da prizna da je iskljucivi krivac on laprda...vrati de u pasivnjak od kuda si se izvukao...neznam sta ceka uprava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije