Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE KUPA

Krstulović Opada: Uvjeren sam da će Hajduk dobiti Dinamo

Andro Krstulović Opara
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
18.05.2018.
u 20:49

- Sada možemo bez straha kazati kako je Hajduk isključivo u rukama Grad Splita i navijača - poručio je Krstulović Opara.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u petak je izjavio kako očekuje pobjedu Hajduka protiv Dinama u finalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa koja će se igrati u Vinkovcima 23. svibnja.

- Kao i svaki navijač Hajduka očekujem u Vinkovcima pobjedu protiv Dinama i da trofej Hrvatskog nogometnog kupa dođe u Split i gotovo sam uvjeren u to - rekao je Krstulović Opara novinarima.

Komentirajući stanje u Hajduku on je istaknuo kako kao navijač ne može biti zadovoljan ali može biti zadovoljan kao predstavnik Grada Splita koji je većinski vlasnik tog kluba.

- U vezi s Hajdukom kao navijač ne mogu biti zadovoljan ali kao osoba koja predstavlja većinskog vlasnika Hajduka mogu biti zadovoljan jer smo konačno kvalitetnim upravljanjem i suradnjom s Upravom Hajduka zatvorili brojne 'dubioze' koje su se vukle godinama. Zatvorili smo jamstvo Grada Splita na kredit Hajduka od 30 milijuna kuna - kazao je Krstulović Opara.

Podsjetio je na osobno zauzimanje da Vlada ustupi Gradu Splitu oko 12 posto dionica koje su bile u portfelju države te se od ožujka ove godine vlasnički udio Grada Splita u Hajduku povećao na 67,37 posto.

- Sada možemo bez straha kazati kako je Hajduk isključivo u rukama Grad Splita i navijača - poručio je Krstulović Opara.

Andro Krstulović Opara
1/7

Komentara 7

KA
kakačinka
21:14 18.05.2018.

Nevjerojatno da ni covjekovo prezime u naslovu neznate napisati kako treba. Može i nepismenu cigan biti novinar izgleda. Posao se ne cini tezak samo baljezgaš

VK
vječni krojf
22:08 18.05.2018.

Da,naravno Hajduk je oduvijek bio u vlasništvu grada i navijača, ali država (narod)im je glavni sponzor (investitor).Gospodine gradonačelniče kup ide u Zagreb a novac u Split.

DU
Deleted user
23:11 18.05.2018.

Je Opara ....jedino ako ste kupili kup. Ne bi se čudio da vam ga poklone. Može Hajduk do pobjede jedino nekom političkom igricom. U biti mislim da će vas Dinamo natrpati.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije