Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Primorsku

Krka izborila povratak u ABA ligu

Krka
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
05.04.2018.
u 07:00

Krka iz Novog Mesta je pet sezona igrala u ABA ligi, gdje će se vratiti iduće sezone nakon uvjerljive igre u finalu u kojem je vodila tijekom cijele utakmice.

Košarkaši slovenske Krke osvojili su u srijedu naslov prvaka Druge ABA lige nakon što su u završnom susretu 'Final Foura' u Čačku pobijedili Primorsku sa 87-73, što im je donijelo plasman u ABA ligu iduće sezone.

 Krka iz Novog Mesta je pet sezona igrala u ABA ligi, gdje će se vratiti iduće sezone nakon uvjerljive igre u finalu u kojem je vodila tijekom cijele utakmice. Krka je prelomila utakmicu u trećoj četvrtini koju je dobila 21-9.

U pobjedničkim redovima najefikasniji su bili Domen Bratož sa 18 koševa, te Marko Jošilo sa 16 koševa, 10 skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte. Hrvatski košarkaš Paolo Marineli je dodao 16 koševa, četiri skoka i četiri asistencije, a Dino Cinac 11 poena.

U redovima Primorske, koju vodi hrvatski stručnjak Jurica Golemac, najefikasniji su bili Tadej Ferme sa 14 koševa, Shawn King sa 11 koševa i 14 skokova, dok je naš Marijan Čakarun dodao 10 koševa.

Komentara 1

SV
svitilnik
22:00 06.04.2018.

Košarkaši slovenske Krke osvojili su u srijedu naslov prvaka Druge ABA lige nakon što su u završnom susretu 'Final Foura' u Čačku pobijedili Primorsku sa 87-73, što im je donijelo plasman u ABA ligu iduće sezone. Je li ovo tako značajna vijest za HINA-u ? Naravno da nije. Još jedna podvala i bezobrazna provokacija jer njima, jugofilima, nitko ništa ne može. E moj Stojko, Janice i Andreju, nakon ovoga nije Vam još puno vremena ostalo. Niste sposobni rješavat one najednostavnije probleme koje su u interesu hrvatskih građana. Nažalost, uvijek sam se veselil uspjehom Janice i Stojka i imal povjerenje u gospodina Predsjednika Vlade a sad sam potpuno razočaran. No, ove stvari su toliko važne za hrvatsku državu, tako da Vam mogu poručit, radite u interesu hrvatske države ili odlazite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije