Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
članovi Hrvatskog sokola

Kranželić i Srbić brončani na Svjetskom kupu u Mađarskoj

Tin Srbić
Marko Mrkonjic/PIXSELL
09.10.2016.
u 19:23

- Nije bilo baš najbolje, ali za kraj sezone je ovo korektan nastup - rekao je Srbić.

Dora Kranželić na parteru i Tin Srbić na preči, članovi ZTD Hrvatskog sokola, osvojili su bronce na Svjetskom gimnastičkom kupu u mađarskom Szombathelyu. 

Za Kranželić je ovo najveća seniorska medalja dosad, a osvojila ju je s ocjenom 12,766. Zlatna je Mađarica Dorina Böczögö (13,233), a srebrna Čehinja Veronika Cenkova (12,800). 

Srbić je s ocjenom 14,300 podijelio treće mjesto s Mađarom Davidom Vecsernyesom, zlato je osvojio Japanac Kenta Chiba (14,700), a srebro njegov sunarodnjak Fuya Maeno (14,333). Tin je tako u svom četvrtom ovosezonskom nastupu na turnirima Svjetskog kupa četvrti put bio u finalu, a nakon Bakua, Ljubljane i Osijek sada je i u Szombathelyu osvojio broncu. 

- Nije bilo baš najbolje, ali za kraj sezone je ovo korektan nastup -  rekao je Srbić.U istom finalu nastupio je i treći ZTD-ovac, Anton Kovačević koji je sa 13,900 bodova završio na 6. mjestu. Podsjetimo, dan prije je u finalu konja s hvataljkama Robert Seligman bio peti. 

>> Gimnastika: Seligman peti na u Mađarskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije