Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA SAN JOSE

Kraj turnira za Petru Martić, Poljakinja je bila jača

WTA Tournament in Berlin
Foto: Wolfgang Kumm/DPA/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.08.2021.
u 06:47

Martić je tijekom meča zabila pet asova uz 65 posto pogođenog prvog servisa, a iskoristila je dvije od četiri break-lopte u susretu, Linette tri od šest.

Hrvatska tenisačica Petra Martić poražena je u susretu 2. kola WTA  turnira u San Joseu od Poljakinje Magde Linette sa 5-7, 6-7 (5).

Bila je to treća pobjeda 45. tenisačice svijeta protiv Martić u trećem međusobnom susretu.

Prije dvije godine je bila bolja u Indian Wellsu, a 2018. u Southesi.

Marić je bolje ušla u meč i napravila je break za vodstvo 2-1, no Poljakinja je odmah uzvratila izjednačivši na 2-2. Set je odlučio 12. gem u kojem je Linetta još jednom oduzela servis suparnici za 7-5.

U drugom setu poljska tenisačica je povela sa 4-2, no Petra je nadoknadila zaostatak, došla na kraju do tie-breaka u kojem je vodila sa 5-3 da bi zatim izgubila četiri poena za oproštaj od turnira.

Martić je tijekom meča zabila pet asova uz 65 posto pogođenog prvog servisa, a iskoristila je dvije od četiri break-lopte u susretu, Linette tri od šest.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije