Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Kovačev Eintracht izgubio u 90. minuti, debi Brekala u remiju vukova

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
10.09.2016.
u 18:14

Eintracht Frankfurt Nike Kovača poražen je 1:0 na gostovanju kod Darmstadta. Pogotkom Gvinejca Nabyja Keite u 89. minuti nogometaši RB Leipziga s minimalnih 1:0 svladali su favoriziranu Borussiju Dortmund

Nakon slavlja Bayerna nastavljeno je 2. kolo njemačke lige. HSV je na BayAreni u Leverkusenu poražen 3:1.

Nakon što su u prvom poluvremenu obje momčadi imale po jednu priliku, gosti su uspjeli zabiti u 58. minuti kada je Bobby Wood iskoristio pogrešku obrane i zabio za 1:0. 

Chicharito u 64. minuti nije iskoristio veliku šansu nakon što je primio lijep pas u šesnaestercu. Pucao je, ali je pogodio lijevu stativu.

No, uspjeli su domaćini izjednačiti u 79. minuti kada je Joel Pohjanpalo zabio nakon što mu je asistirao Julian Brandt. Morao je samo gurnuti loptu u praznu mrežu. Za pobjedu Bayera pogodio je Pohjanpalo u 91. te 94. minuti susreta. 

Tin Jedvaj ušao je u 88. minuti kod Bayera, a Alen Halilović dvije minute ranije u redovima HSV-a. Spahić je odigrao cijeli susret, piše Goal

Pogotkom Gvinejca Nabyja Keite u 89. minuti nogometaši RB Leipziga s minimalnih 1:0 svladali su favoriziranu Borussiju Dortmund.

Zahvaljujući toj pobjedi RB Leipzig se probio do petog mjesta na ljestvici na kojoj su jedine dvije momčadi s maksimalnim učinkom Bayern i berlinska Hertha.

Wolfsburg i Köln odigrali su bez golova u Volkswagen Areni u Wolfsburgu. Josip Brekalo ušao je u 80. minuti i tako ostvario debi, ali nije uspio zabiti i tako donijeti svojoj momčadi sva tri boda. 

Eintracht Frankfurt Nike Kovača poražen je 1:0 na gostovanju kod Darmstadta, a jedini gol zabio je Sirigu u 90. minuti utakmice. Rebić je ostao na klupi u redovima gostiju, kao i kod domaćina Čolak te Vrančić. 

Freiburg je na svom terenu svaldao Borussiju M. 3:1. gosti su poveli golom Hazarda u 35. minuti no izjednačio je Philipp u 54. minuti. Isti igrač povisio je na 2:1 u 85. da bi konačnih 3:1 postavio Petersen u 88. minuti utakmice. 

Jedinu pobjedu gostiju ostvarila je Hertha koja je na Audi Sportparku u Ingolstadtu svaldala Ingolstadt 2:0. Ibišević je zabio u osmoj, a 2:0 postavio je Schieber u 86. minuti utakmice. Ibišević je igrao do 79. minute.

Komentara 1

PE
perolegija
18:43 10.09.2016.

ne kužin zašto izvještavate o BIH igračima? Spahić, Ibišević??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije