Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska liga

Kranjčar igrao prvo poluvrijeme u debaklu Rangersa kod Celtica

Celtic - Rangers
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
10.09.2016.
u 16:08

Niko Kranjčar je za Rangers odigrao prvo poluvrijeme, dok Jozo Šimunović nije konkurirao za nastup u momčadi Celtica

U prvom prvenstvenom škotskom derbiju nakon više od četiri godine Celtic je u 5. kolu na svom stadionu u Glasgowu deklasirao Rangers sa 5:1 (2:1).

Junak pobjede Celtica u 'Old Firmu' bio je 20-godišnji francuski napadač Mousa Dembele koji je postigao tri pogotka i asistirao za još jedan. Dembele je doveo Celtic u vodstvo od 2-0 golovima u 33. i 42. minuti da bi Joe Garner u 45. minuti smanjio na 2:1 i vratio nadu Rangersu.

No, u nastavku utakmice je Sinclair u 61. minuti povisio na 3:1 na asistenciju Dembelea, a mladi je Francuz svoju sjajnu utakmicu okrunio trećim golom za 4:1 u 83. Konačnih 5:1 postavio je Stuart Armstrong u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Niko Kranjčar je za Rangers odigrao prvo poluvrijeme, dok Jozo Šimunović nije konkurirao za nastup u momčadi Celtica.

Celtic je sada vodeći na ljestvici sa 12 bodova iz četiri susreta, dok je Rangers drugi s osam bodova iz pet utakmica. 

Rangersu je ovo prva sezona u najvišem rangu škotskog nogometa nakon što je prije četiri sezone zbog financijskih problema izbačen u četvrtu ligu

Komentara 2

RA
radekbrod
21:03 10.09.2016.

niti je niko igrač niti je zlatko trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije