Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunili im želju

Sve je super! Minhenske novine sjajno spustile Bayernovim čelnicima

Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeness
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
22.10.2018.
u 23:19

Vodstvo bavarskog kluba sada može biti zadovoljno, jer im je dnevni list ispunio želju

Bayernovi čelnici su uoči gostovanja kod Wolfsburga održali konferenciju za medije. Predsjednik Uli Hoeness, izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge i sportski direktor Hasan Salihamidžić dali su podršku hrvatskom treneru Niki Kovaču, a onda su novinarima zaprijetili tužbama za neprimjerenom pisanje posljednjih tjedana.

- Čitam da su Boateng i Hummels prestari? Pa pogledajte malo izvan granica. Ronaldo je otišao u Juventus s 33 godine, a o njemu se piše sve najbolje. Tjerate Riberyja i Robbena koji su ovdje deset godina - kazao je Rummenigge, te dodao:

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

- Prije tri tjedna ste mislili da ćemo završiti sezonu bez poraza, a sad pišete o krizi. Tužit ćemo sve koji pišu laži. Ne budite zli prema Bayernu.

Bavarski gigant u subotu je pobijedio Wolfsburg (3:1), ali minhenski dnevnik nije ostao dužan čelnicima njemačkog prvaka.

Naime, prostor rezerviran za komentar o Bayernu ispunjen je samo jednom riječju - super.

Vodstvo bavarskog kluba sada može biti zadovoljno, jer im je dnevni list ispunio želju.

Komentara 1

Avatar poljicanin
poljicanin
12:40 23.10.2018.

Kada su budaleštine u pitanju tesko je nadmašiti novinare...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije