Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WENGEN

Kostelić 24., Zrnčić-Dim 32. na treningu spusta

Ivica Kostelić
Goran Jakus/Pixsell
14.01.2010.
u 15:22

Hrvatski skijaši ostvarili su solidna vremena na drugom treningu spusta u švicarskom Wengenu. Ivica Kostelić zauzeo je 24. mjesto, a Natko Zrnčić-Dim 32.

Najbrže se stazom Lauberhorn odvezao Andrej Jerman, u vremenu od dvije minute 44 sekunde i 30 stotinki, devet stotinki brže od drugoplasiranog Austrijanca Petera Krölla i 63 stotinke brže od Talijana Petera Filla.

Kostelić je za Jermanom zaostao dvije sekunde i 97 stotinki, a Zrnčić-Dim 3 sekunde i 69 stotinki. Treći hrvatski predstavnik u spustu Ivan Ratkić zaostao je za najbržim 8 sekundi i 18 stotinki, što je bilo 57. najbolje vrijeme treninga.

Od petka do nedjelje u Wengenu se treba odraditi trodnevni program natjecanja. Prva je na rasporedu superkombinacija u petak, dan kasnije vozi se spust, dok je u nedjelju na programu slalomska utrka.

Svjetski skijaški kup, drugi trening spusta u Wengenu:

1.Andrej Jerman (Slo) 2:33.42

2.Klaus Kröll (Aut) +0.09

3.Peter Fill (Ita) +0.63

4.Mario Scheiber (Aut) +0.72

5.Werner Heel (Ita) +0.75

...

24. Ivica Kostelić (Hrv) +2.97

32. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +3.69

57. Ivan Ratkić (Hrv) +8.18

...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije