Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Kontroverzni penal preusmjerio utakmicu u Puli na stranu gostiju

Istra Inter
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/4
27.04.2018.
u 19:57

Gosti su do pobjede stigli uz dva gola Blaževića i Andrića, dok domaćinu nisu bili dovoljni golovi Rocea i Mateija.

U utakmici 32. kola Prve HNL Inter iz Zaprešića je kao gost u Puli svladao Istru 1961 sa 4:2 (0:1). 

Domaći sastav je bio bolji tijekom čitavog prvog poluvremena te je tu nadmoć okrunio i vodećim pogotkom Rocea u 19. minuti. No, početkom nastavka Inter je golovima Blaževića u 48. i Andrića u 50. minuti ostvario preokret. Domaći su i nakon tog šokantnog ulaska u drugo poluvrijeme bili aktivniji te su poravnali na 2:2 preko Mateija u 63. minuti.

No, u samoj završnici dogodio se kontroverzni trenutak jer je sudac Pejin u 87. minuti pokazao na bijelu točku za Inter nakon što je branič Istre u pokušaju izbijanja lopte ispred svog gola udario kopačkom u glavu napadača Intera. Domaći su žestoko prosvjedovali zbog te odluke, no Andrić je iz kaznenog udarca vratio prednost na stranu gostiju da bi Blažević iz protunapada u sudačkoj nadoknadi postavio konačni rezultat.

Peti Inter sada ima 40 bodova, četiri više od šeste Lokomotive, dok je Istra 1961 ostala pretposljednja, deveta sa 25 bodova, jednim više od posljednje Cibalije, a dva manje od osmog Rudeša. Na vrhu je Dinamo sda 69 bodova, drugi Hajduk ima 61, a treća Rijeka 60.

 

Ključne riječi

Komentara 3

GU
guslarjovo
13:05 28.04.2018.

Trebao mu razbiti čeljust kao Grgić Leškoviću. Nije namjerno

CG
crna.guja10
20:59 27.04.2018.

A što je tu kontroverzno....? Samo je pitanje tko ga je jače udario, golman ili branić.....

Avatar rubinet
rubinet
20:39 27.04.2018.

"vodećim pogotkom Rocea u 19. minuti...."RoCEA??nemate lektora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije