Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA MAKSIMIRU

Dinamo Rijeku napada sa sedam igrača iz druge momčadi

Dinamo Hajduk
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/4
27.04.2018.
u 16:38

- Njegov nastup je još pod znakom pitanja, ali vjerujem da će biti ok - rekao je Jurčević o Gavranoviću

Dinamo nakon derbija na Poljudu u kojem su pobijedili Hajduk, čeka još jedan derbi, na Maksimir stiže Rijeka.

- Nakon derbija protiv Hajduka, koji smo na sjajan način apsolvirali, okrenuli smo se Rijeci. Očekuje nas još jedan derbi, protiv odlične momčadi. Ne treba trošiti riječi o važnosti utakmice. Naš cilj je da osvojimo naslov prvak i pokušamo što prije matematički osigurati taj veliki cilj. S druge strane, mogu reći da imamo velikih problema oko sastavljanja momčadi zbog nekoliko kartoniranih i ozlijeđenih igrača, ali ne želim razmišljati o igračima koji nedostaju. Uvjeren sam da će igrači dati sve od sebe i da ćemo doći do pobjede. Želimo pokazati strast, žar i odlučnost da se približimo tituli, to očekujem od igrača - rekao je trener modrih Nikola Jurčević koji ne može računati na devet igrača.

- Imamo veliki izbor igrača na nekim prirodnim pozicijama, dok u drugim dijelovima momčadi nemamo tipove igrača za neke uloge. Ali imamo igrače koji se mogu transformirati, prilagoditi i odgovoriti na zahtjeve koje postavimo pred njih. 

- Potpuno je jasna kompletna matematika do kraja, ali mi razmišljamo samo o idućoj utakmici, o Rijeci. Želimo ostvariti pozitivan rezultat, da se približimo korak do titule. 

Jurčević se potom osvrnuo na Rijeku.

- Opasni su, bila je teška naša utakmica u polufinalu Kupu. Vrlo su kvalitetna i ozbiljna momčad, pokrivena na svim pozicijama. Kao što je bio Hajduk veliki derbi, veliki derbi je i ovaj s Rijekom. 

Mogući su debitanti u modrom dresu.

- Moguće je da će netko debitirati, na zadnjem treningu ću se uvjeriti te ćemo definirati koje igrače imamo na raspolaganju. Šest-sedam igrača iz druge momčadi bit će u kadru za utakmicu. Zbog toga će utakmica biti specifična, ali to su igrači koji su prošli kroz našu nogometnu školu, bitno je da daju svoj maksimum i vjerujem da će završiti sve na jedan dobar način. 

Za kraj je trener komentirao Gavranovića.

- Njegov nastup je još pod znakom pitanja, ali vjerujem da će biti ok. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
17:27 27.04.2018.

No kaj je čudno DINAMO ŠAMPION !!!!!!..... Poguraju Rijeku malo da bude bolja od Hajduka .. Belupo mora pustit mamić dogovorio ... Ostaju Lokomotiva i Zaprešić naravno da bu pustili ... I još je tu Rudeš ako bu trebalo bodova da ne ispadnu onda Dinamo pusti njima ... Pa lakše na tekmu na Rudeš nego u smrdljivu Istru ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije