Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORICA MOŽE U HNL

Čak tri hrvatska prvoligaša nisu dobili licencije ni za drugu ligu

Istra Lokomotiva HNL
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/5
24.04.2018.
u 08:26

Uefine licencije, kao i one za nastup u Prvoj HNL dobili su Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek, Lokomotiva, Inter i Slaven Belupo, dok je za nastup u Prvoj HNL licenciju dobila i Gorica.

Hrvatski nogometni savez završio je prvi stupanj postupka za licenciranje kluba u Prvoj i Drugoj HNL za sljedeću sezonu.

Ono što je zanimljivo da čak tri prvoligaša nisu dobili licencije ni za drugu ligu, a riječ je o Istri, Cibaliji i Rudešu.

Uefine licencije, kao i one za nastup u Prvoj HNL dobili su Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek, Lokomotiva, Inter i Slaven Belupo, dok je za nastup u Prvoj HNL licenciju dobila i Gorica.

Za Drugu HNL licencije su izdane drugim momčadima Dinama, Hajduka i Osijeka te Gorici, Interu, Lučkom i Sesvetama.

Klubovi kojima su odbijene licencije imaju pravo na žalbu u roku osam dana od primitka odluke. Odluku jesu li usvojene žalbe donijet će tijelo drugog stupnja - Žalbeno tijelo za licenciranje HNS-a.

Krajnji rok za donošenje konačnih odluka je 20. svibnja 2018.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije