Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO EUROVIZIJE

Konstrakta spojila Đokovića i njegova najvećeg kritičara: Ovo se nikada do sada nije dogodilo

Povratak Konstrakte iz Italije nakon osvojenog 5. mjesta na Euroviziji
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
1/6
15.05.2022.
u 12:18

"Oko ovoga smo već suglasni".

I ljubitelji tenisa pomno su pratili finale Eurovizije. Čovjek koji je poznat kao najveći kritičar srpskog tenisača Novaka Đokovića, napokon se u nečemu složio sa Srbinom. Naime, i Novak i novinar BBC-a  Ben Rothenberg su javno pružili podršku srpskoj predstavnici Ani Đurić, poznatoj kao Konstrakta. 

Đoković je pred finalni nastup objavio na društvenim mrežama post u kom je pozvao svoje obožavatelje da glasaju za Konstraktu, a ubrzo nakon toga Rothenberg je podijelio taj post uz komentar:

"Oko ovoga smo već suglasni".

Osim toga, Amerikanac je otkrio i kako bi on glasao na Euroviziji: Srbiji bi dao 12 bodova, Poljskoj 10, Švedskoj  osam...

No, glasovima žirija nikako nije bio zadovoljan. Svoju je ljutnju objavio u poruci kako bi žiri trebalo izbaciti iz natjecanja. Naime, oni su puno manje glasova dali Konstrakti, dok ju je publika sjajno nagradila.

"I evo ljubavi za Srbiju! Žiri bi trebalo izbaciti s natjecanja", napisao je Rothenberg.

>> Modrićeve čarolije:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije