Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska igra protiv Rusije

Kolijevka nogometa kreće bez Rooneya

Wayne Rooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
11.06.2016.
u 07:35

Hoće li Englezi napokon nešto učiniti na Prvenstvu Europe? Imaju briljantne igrače, ali godinama ostaju praznih ruku na turnirima

Englezi su se morali nalaziti s dečkima iz San Marina čak dva puta da bi im zabili 11 golova u kvalifikacijama za Euro. Naši su to riješili za čas, bio im je dovoljan jedan riječki rendez-vouz...

Šalu na stranu, nacija koja živi nogomet, kolijevka tog sporta, još čeka titulu prvaka. Večeras otvara novu frontu s Rusima. A plan je – baš svi u napad.

– Pogledajte kako su prošli kvalifikacije, pa nitko osim njih nije tako dominirao, deset od deset – nahvalio nam ih je ovog tjedna i Slaven Bilić, koji itekako dobro zna kako pobijediti Engleze.

Izbornik Tri lava Roy Hodgson najavio je kako će sve dati u napad, a kolika mu je gužva, govori i činjenica kako engleski kolege nagađaju o sastavu za otvaranje protiv Rusije bez kapetana Waynea Rooneya (30). Momčad je relativno mlada, prepuna je talenta, ali ‘klapa’ li momčad?

Zvijezda koja bi trebala zasjati je Harry Kane (22), koji je još lani vodio napad mlade reprezentacije.

– U godinama koje dolaze on će biti naš novi Wayne Rooney – tvrdi kolega Sam Long.

Rooney, ako bude igrao, bit će u vezi. Uostalom, on na velikim natjecanjima nikad nije mnogo napravio, a uvijek su sve oči bile uprte u njega. Pitanje je imaju li uopće mjesta i za najboljeg igrača sezone – Jamieja Vardyja (29).

Krvavi uvod već su učinili navijači, koji su se potukli s Francuzima u Marseilleu. Navodno su započeli tučnjavu vičući “ISIL, gdje si?”. Nepotrebno.

>>Vezni igrač Bilićeva West Hama donio pobjedu Francuzima!

Komentara 1

HH
helgin@hogar
09:48 11.06.2016.

san marino je postao uzoran orijentir za kvalitete protivnika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije