Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AO:

Kokkinakis i Kyrgios slavili na turniru parova

Australian Open
Foto: ASANKA BRENDON RATNAYAKE/REUTERS
1/2
29.01.2022.
u 14:22

Podsjetimo kako su Kokkinakis i Kyrgios u drugom kolu, sa 7-6(8), 6-3, pobijedili hrvatsku kombinaciju Mektić i Pavić, inače najbolji svjetski par

U finalu muških parova na Australian Openu, velikoj fešti australskog tenisa, Thanasi Kokkinakis i Nick Kyrgios svladali su Matthewa Ebdena i Maxa Purcella sa 7-5, 6-4.

Bilo je to prvo sveaustralsko finale parova na prvom Grand Slam turniru sezone od 1980. godine, a svi sudionici finala lovili su svoj premijerni Grand Slam trofej u karijeri. Na kraju su u tome uspjeli Kokkinakis i Kyrgios koji su na turnir došli uz uručenu pozivnicu organizatora.

Još je jednom meč Kokkinakisa i Kyrgiosa pratila naelektrizirana atmosfera na tribinama pa je na samom kraju meča izbačeno troje navijača sa stadiona.

Ebden i Purcell nisu imali ni jednu break priliku tijekom finala, dok su Kokkinakis i Kyrgios u prvom setu iskoristili četvrtu kod 5-5, dok su u drugom setu ključni korak prema slavlju napravili oduzimanjem servisa suparnika kod 3-3.

Podsjetimo kako su Kokkinakis i Kyrgios u drugom kolu, sa 7-6(8), 6-3, pobijedili hrvatsku kombinaciju Mektić i Pavić, inače najbolji svjetski par.

Australian Open, finale (parovi):

Thanasi Kokkinakis / Nick Kyrgios (Aus) - Matthew Ebden / Max Purcell (Aus) 7-5, 6-4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije