Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kušnje uoči lihtenštajna

Kockaste vrebaju kasino, striptiz i vinske ceste

'sport 09.10.2009.Rovinj, Hrvatska - pripreme Hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice sa Kazahstanom.Reprezentativci su su opustili u konobi More koja je 30ak km od Rovinja u Funtani.Dejan Lov
'Antonio Bronic/Vecernji list'
11.11.2009.
u 21:45

Najveći izazovi za reprezentativce mogli bi biti najomiljeniji narodnjački klub u Vukovaru "2. element" i diskoteka "Imoćanka" u kojoj trešte hitovi Mile Kitića i Dare Bubamare.

Može li se i uoči utakmice s Lihtenštajnom ponoviti slučaj "Fontana" odnosno Funtana? Dok je za takvo što teško vjerovati da će se dogoditi u dosadnom Čatežu, izgledi za to puno su veći u Vinkovcima, gdje će naša reprezentacija boraviti od petka.

Striptiz i hitovi Mile Kitića

Možda je najbolji izbor za Bilićeve dečke narodnjački klub "2. element" u Vukovaru. Deset kilometara udaljen od "Ville Lenije" gdje će biti smješteni u Vinkovcima, odličan je izbor za izlazak jer igrači ne bi bili na oku izborniku Biliću. U najpopularnijem vukovarskom narodnjačkom klubu očekuje ih svirka uživo do četiri sata ujutro. U disku su povremeno i striptizete, ali ne i ovaj vikend. Dobar izbor je i diskobar "Imoćanka" u devet kilometara udaljenom Ivankovu. Iako naziv sugerira drugačije, i u "Imoćanki" se čaše lome na hitove Mile Kitića, Dragane Mirković i Dare Bubamare. Baš ono što vole naši nogometaši. Ili barem dio njih.

A u Sloveniji, odnosno u Čatežu, izbor mjesta za noćni provod mnogo je slabiji. Prvi odnosno najbliži je diskobar Čatež, udaljen samo dvjestotinjak metara od soba naših reprezentativaca. Dobro je to jer bi u slučaju pijanstva lako dopuzali do soba, a ne bi im bilo teško tegliti na leđima one najpijanije, poput Nikice Jelavića i Anasa Sharbinija u Funtani. No, veliki je minus što bi se usred noći mogao probuditi te doći u kontrolu tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Odlična vinska karta

Opasnost za naše nogometaše vreba i u Brežicama, u restoranu "Racman" gdje mogu doživjeti autohtonu atmosferu. Uza slovensku polku, mogli bi čak uživati i u dalmatinskoj kuhinji koju taj restoran ima u ponudi. I vinska karta navodno je jako kvalitetna.

Oni koji više vole pizzu, mogli bi skočiti do pizzerije "Paradiso" u Dobovi. Ondje bi mogli kušati pizzu Europa! Takve još nema kod nas u ponudi, valjda zato jer nismo u Europskoj uniji. A tu je i mornarska pizza koju bi sigurno kušali Dalmatinci u našoj reprezentaciji, a ima i pizze po imenu vražja.

Ipak, dok su naši reprezentativci u Čatežu, sigurno im je najprimamljiviji odlazak u "Ludnicu". Mana je samo što je 32 kilometra udaljena od njihove pripremne baze, no najpoznatiji narodnjački klub u Zagrebu mjesto je na kojem se većina naših reprezentativaca osjeća kao kod kuće.

Ključne riječi

Komentara 23

M2
maestro-25
11:48 12.11.2009.

Nije u redu da se vecernji spusta na ovaj nivo. Ali smatram da nije u redu ni da se nasi reprezentativci opijaju dok rade. To nije bilo sportski a ni profesionalno. Trebali su barem sakriti od javnosti. Ovakvo pisanje im je donekle racun njihovog ponasanja...

OD
otac_domovine
01:15 12.11.2009.

Karlo Ledinski? Čovječe kako se može prijaviti za rad u večernjem. Evo ja imam završenu srednju školu čak i fakultet. A imao sam i više od 2 iz hrvatskog jezika. Ma uzmite mene za novinara, znam sve padeže što većinaa ovih koji vam trenutno piše ne znaju.

MI
miliceto
23:36 11.11.2009.

Ajmo zivo,zivo,samo za drustvo iz Lihtenstajna. Ne moze nam niko nista.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije