Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nabrundavanje 2012

Knjaz jedini zna što znači riječ nabrundavanje!

knjaz
Ivana Rimac
01.04.2012.
u 13:41

Nabrundavanje je raspirivanje atmosfere za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj - objašnjava Robert Knjaz. Nabrundavanje sutra službeno počinje

Oj Hrvatska mati, u Poljskoj pivicu plati, nabrundavao se naš kolega Robert Knjaz pa konačno riješio enigmu o nabrundavanju. Danas ćete saznati što je to zapravo Cijeli tjedan vas gnjavimo s nabrundavanjem. Počeli smo u ponedjeljak, pitali vas znate li što je nabrundavanje. Pitali smo i poznate, pitali smo sportaše, pokušali kod stručnjaka za jezike...

Nitko na planeti nije nam znao objasniti pravo značenje nabrundavanja. Došao je dan kada ćete saznati što je to zapravo nabrundavanje i zašto smo vas toliko gnjavili. Kolega Robert Knjaz sve vam je objasnio u video prilogu. Došao je i taj dan. Enigma o nabrundavanju stigla je do kraja. A počelo je pravo nabrundavanje.

- Euro je pred vratima, treba zaraditi. Šogi je digao kat pa mu pomažem. Evo već sam na dvije kune i 40 lipa. Mislili ste da vas bez veze nabrundavamo i da je to šala za prvi april? E nije. Nabrundavanje je raspirivanje atmosfere za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj - rekao je Knjaz.

- Oj Hrvatska mati, u Poljskoj pivicu plati - nabrundavao se Knjaz. Čuli ste za Remija Gallarda? Upišite njegovo ime u YouTube i sve će vam biti jasno. I mi tražimo našeg Gallarda. Knjaz je siguran da u Lijepoj našoj ima boljih Remija.

- Zato smo i ovo sve pokrenuli. Svojim videom dokažite nam koliko vam je stalo do Eura u Poljskoj i hrvatske reprezentacije. Zato su me pozvali iz 24sata da im smislim zadatke. Vi trebate izabrati zadatak koji vam odgovara, uzmete digitron, fen, mobitel ili čime već snimate video i pošaljete na portal 24sata. Vrlo jednostavno. Najbolji će završiti na tribinama u Poljskoj - objasnio je to lijepo naš kolega.

- Što bi stari frend Mourinho rek'o: "Tko se na Poljsku nabrunda prvi, taj protivnike redom mrvi". Zato, nabrundajte se - poručio je Knjaz. Što reći, koju posluku porati? Nabrundajte se jer sutra (ponedjeljak) službeno počinje "Nabrundavanje 2012". Na našem portalu saznajte sve o dosad neviđenom internetskom projektu u Hrvatskoj. Remi, čuvaj se...

Komentara 1

VU
vucko
10:47 02.04.2012.

U zagorskom i prigorskom dijalektu poznata je ona pjesmica : „Nek baba brunda ,brunda“ Sto bi u prijevodu glagola brundati bio izraz za „ pricati bez veze „ ili kritizirati ili ne slagati se sa necim ! Sada se javite jezikoslovci !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije