Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinove Rudeša

Knežević: Dovoljno je da trojica budu pojačanja, a bit ćemo poput Rijeke

22.07.2017.
u 09:04

Nisam puno razmišljao nakon što me sportski direktor Mario Brkljača pozvao. Meni je bio interesantan ovaj projekt i jedva čekam da počnem igrati za Rudeš – otkrio je Markus

Da za njih nije samo nogometna lopta, pokazali su novinarima novi igrači NK Rudeša – Markus Pavić i Rodrigo Ravis. Nakon predstavljanja u petak zaigrali su u parovima s njima padel na Zagrebačkom velesajmu. Nogometnim trikovima koji su uslijedili nakon igre s teniskom lopticom najavili su kako slijedi uzbudljiva budućnost njihova novog kluba.

Ravis je treće od četiri najavljena pojačanja u klubu, a Pavić je, baš poput Karla Lulića, došao neplanirano nakon što je klub tijekom priprema uvidio nedostatke na njihovim pozicijama. Kolumbijac Ravis dolaskom s Cipra tako popunjava mjesto napadača, a Pavić je zamijenio svoj austrijski klub Admiru Wecker s kojim je bio u Bundesligi s pozicijom lijevog braniča u NK Rudešu.

Idemo po mjesto Rijeke

– Nisam puno razmišljao nakon što me sportski direktor Mario Brkljača pozvao. Meni je bio interesantan ovaj projekt i jedva čekam da počnem igrati za Rudeš – otkrio je Markus.

1/13

Svoj entuzijazam u vezi Rudeša nije skrivao ni Rivas.

– Cilj mi je zabiti što više golova i na taj način poduprijeti ekipu u cijelom projektu – podijelio je svoje planove Rodrigo.

Predsjednik kluba Ivan Knežević objasnio je očekivanja od novih pojačanja, a osvrnuo se i na utakmicu s Rijekom koja slijedi.

– Ako od ovih šest igrača bar trojica budu prava pojačanja, onda se mi u upravi ne bojimo za poziciju Rudeša, ne bojimo se da nećemo uspjeti doći do željenih mjesta – između petog i sedmog na ljestvici. Na početku smo rekli da nam je u desetogodišnjem planu da ostvarimo rezultat kakav je Rijeka ostvarila. Dakle, osim što dalje idemo natjecateljski, prilika je i nama u upravi da bolje upoznamo ljude koji vode taj klub i da se bolje upoznamo s njihovom organizacijom jer su nam oni uzor – otkrio je Knežević.

Španjolski recept za pobjedu

Trener Iñaki Alonso nije otkrio hoće li mijenjati postavu naspram one u Osijeku, a Rijeku nadasve poštuje.

– Utakmica protiv Salzburga Rijeci je jaka referenca pa smo oko toga oprezni, ali mislim da treba vjerovati u sebe zato što ako čovjek misli da može uspjeti, onda bar ima šanse. To je naš moto za utakmicu – treba vjerovati u sebe i raditi svaki dan pa ćemo vidjeti kakav će ishod biti – rekao je Alonso dodavši da za pobjedu moraju biti ambiciozni.

U Rudešu se stvara momčad za dulji period, igrači koji dolaze imaju klasu za HNL, a uz to i nisu skupi. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije