Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Rudeš u premijeri osvojio bod u Gradskom vrtu

Osijek - Rudeš
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/13
16.07.2017.
u 23:05

Strijelac povijesnog pogotka bio je Karlo Kamenar u 66. minuti lijepim udarcem s 11 metara za vodstvo Rudeša 0:1

Nogometaši Rudeša u premijernoj su utakmici u Prvoj HNL remizirali s Osijekom u Gradskom vrtu (1:1). U dobrom svjetlu se predstavila momčad sa zapadnog dijela Zagreba. Dapače, čak su i poveli.

Strijelac povijesnog pogotka bio je Karlo Kamenar u 66. minuti lijepim udarcem s 11 metara za vodstvo Rudeša 0:1. Vodstvo gostujuće momčadi nije puno trajalo jer je Muzafer Ejupi samo dvije minute kasnije izjednačio na 1:1. 

Momčad baskijskog trenera Inakija Alonsa odigrala je i više nego solidnu partiju protiv Osijeka koji je u lanjskom dijelu sezone bio jedan od osvježenja u ligi. Doduše, Osijek je veći dio drugog poluvremena bio dominantan, no nije uspio izboriti pobjedu.

Komentara 1

JM
ja-ma
03:48 17.07.2017.

Bravo Rudeš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije