Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTEKLO KOLJENO

Knežević će morati na operaciju

30.10.2008.
u 19:04

Dario Knežević (26), stoper hrvatske nogometne reprezentacije, odigrao je cijelu utakmicu za Juventus na gostovanju kod Bologne u devetom kolu Serije A.

Po završetku utakmice (pobjeda Juventusa 2-1), Kneževiću je oteklo koljeno. Hrvatskog je nogometaša medicinska služba torinskog kluba u četvrtak hitno podvrgla pregledima, nakon čega je ustanovljeno da je oticanje prouzročio odlomljeni komad hrskavice koji je “odlutao” u tkivo. Najvjerojatnije je trauma nastala prilikom jednog Kneževićeva uklizavanja.

Procjena je Juventusovih liječnika da je operacija nužna, informacija je koju je za internet stranice HNS-a otkrio liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec. U pitanju je samo obujam zahvata i procesa oporavka. Ukoliko je u pitanju manji komadić hrskavice, Knežević bi se nakon artroskopije na teren vratio za otprilike mjesec dana. Ako je pak u pitanju ozbiljnija ozljeda, pa tako i kompliciraniji zahvat, povratak bi Knežević mogao čekati i do tri mjeseca.

Operacija će najvjerojatnije biti izvedena u Torinu. O tome se još dogovaraju u Juventusu i Livornu, drugoligaškom klubu iz kojega je Knežević posuđen Torinezima.

Nesreća je 26-godišnjeg Riječanina stigla taman kad se ustalio u prvoj momčadi. Od posljednjih je pet Juventusovih utakmica, tri odigrao od prve do posljednje minute.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije