Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješan dan

Klubovi iz HNL-a potopili prvaka Slovenije, osvajača rumunjskog kupa i trećeg u Ukrajini

23.09.2016., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 10. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Soudani, Lovro Majer.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.07.2017.
u 22:43

Inter je s 2:1 bio bolji od prvaka Slovenije Maribora.

Nogometaši Istre napokon su stigli do prve pobjede na pripremama, s 2:0 su pobijedili treću momčad Ukrajine Zoriju. Puljani su pobjedu osigurali već u prvih 15 minuta utakmice kada su zabili oba gola, a strijelci su bili Gržan i Prelčec.

Slaven Belupo je s minimalnih 1:0 srušio Voluntari, osvajača rumunjskog kupa. Gol odluke zabio je Vice Kendeš, piše Goal. Farmaceutima je to treća pobjeda u trećoj pripremnoj utakmici. Savladali su i mađarski Ferencvaros te slovensku Goricu.

Inter je pak s 2:1 bio bolji od prvaka Slovenije Maribora. Zaprešićani su poveli već u 3. minuti preko Čirjaka. Na 2:0 je povisio Mazalović u 59., da bi poraz viola ublažio Tavares u 83. minuti.

Uspješna je bila i Lokomotiva protiv slovenskog drugoligaša Brežica s 1:0, a jedini strijelac bio je Lovro Majer.

Dodajmo i kako je Dinamo bio uvjerljiv protiv Mure - 4:0.

Komentara 1

RI
rijecanin84
10:56 02.07.2017.

Bas nam je losa liga ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije