Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Murska Sobota

Dinamo uvjerljiv protiv Mure, odličan Fernandesov povratnički nastup

Dinamo - Mura
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/10
01.07.2017.
u 20:01

Povratnik Junior Fernandes već je u sedmoj minuti doveo u vodstvo zagrebačku momčad koja je na kraju slavila sa 4:0.

Dinamo je u Murskoj Soboti u prvoj pripremnoj utakmici uoči nove sezone uvjerljivo pobijedio slovenskog drugoligaša Muru sa 4:0.

Povratnik Junior Fernandes već je u sedmoj minuti doveo zagrebačku momčad u vodstvo, a jedanaest minuta potom bilo je 2:0 zahvaljujući Arminu Hodžiću

Samo minutu prije Hodžićeva pogotka igru je morao napustiti nesretni Filip Benković. On je zbog ozljede Ahilove tetive propustio cijelo proljeće te se vratio na teren nakon sedmomjesečne stanke. No, osjetio je bolove u mišiću pa ga je zamijenio Amir Rrahmani, a nije poznato očekuje li Benkovića nova stanka.

Mreža slovenske momčadi još se jednom zatresla u prvom dijelu i to zbog autogola Pucka u 22. minuti.

Konačan rezultat postavio je Rrahmani u 66. minuti. 

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Trener Ivajlo Petev dao je priliku svim igračima.

Dinamo je susret počeo u sljedećem sastavu: Livaković - Stojanović, Sigali, Benković, Lecjaks - Moro, Antolić - Guilherme, Gojak, Fernandes - Hodžić. A u drugom dijelu Petev je na travnjak je poslao ovu momčad: Zagorac - Matel, Rrahmani, Sigali, Pivarić - Pavičić, Knežević - Fiolić, Ćorić, Sosa - Henriquez.

Sljedeći suparnik plavima bit će novi ruski prvoligaš Tosno, a susret je na rasporedu u utorak.

 

Komentara 3

Avatar cluesblues
cluesblues
22:24 01.07.2017.

nema tu nikakvog trenerskog potpisa, sve je to individualna kvaliteta protiv ekipe koja je individualno 2 klase ispod...prvi jaci protivnik i pusiona, petev nezna, i dinamo bu izgledal jednako ko i u proslom prvenstvu...na zalost

DU
Deleted user
20:35 01.07.2017.

Sve osim balerina.

OK
okvarbudovič
18:52 01.07.2017.

k.loga jos zanima nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije