Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINUTI

Klub olimpijaca uz Dubravka Šimenca, obitelji obećali pomoć

Dubravko Šimenc
Ivana Lovrić
30.11.2014.
u 13:23

- Hrvatski klub olimpijaca njemu i njegovoj obitelji pružit će svu moguću podršku i pomoć kako bi se Dudo što prije oporavio i vratio među nas - rekao je Zoran Primorac.

Članovi Hrvatskog kluba olimpijaca zabrinuti su za svog člana i proslavljenog vaterpolista Dubravka Šimenca, no vjeruju da će se brzo oporaviti od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u petak te se što prije vratiti svojoj obitelji.

- Vijest od Dudinoj nesreći nas je, dakako, sve iznenadila i šokirala, no poznavajući ga uopće ne sumnjamo u njegov brz oporavak. Hrvatski klub olimpijaca njemu i njegovoj obitelji pružit će svu moguću podršku i pomoć kako bi se Dudo što prije oporavio i vratio među nas. Već sam se konzultirao s kolegama iz Upravnog odbora i spremni smo se maksimalno angažirati oko toga. On nije samo olimpijac i naš prijatelj, već i čovjek koji se uvijek prvi angažirao u svim humanitarnim akcijama. Sasvim sigurno neće ostati usamljen sada kada je njemu potrebna pomoć. Svi smo uz Dudu - rekao je predsjednik Hrvatskog kluba olimpijaca Zoran Primorac.

Dubravko Šimenc teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se u petak navečer dogodila u Risovcu (BiH), nakon što je s prijateljima posjetio Park prirode Blidinje.

>> U prometnoj nesreći teže ozlijeđen Dubravko Šimenc

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije