Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Risovac kod Jablanice

U prometnoj nesreći teže ozlijeđen Dubravko Šimenc

šimenc
Foto: Borna Filic/PIXSELL
30.11.2014.
u 08:20

Šimenc je s prijateljima išao prema Blidinju, a htjeli su zaobići kamion koji je dijelom bio parkiran na cesti

U nesreći koja se dogodila u Risovcu kod Jablanice u petak oko 18 sati teže je ozlijeđen Dubravko Šimenc, jedan od najtrofejnijih hrvatskih vaterpolista. Prema informacijama koje je ‘Večernji list’ dobio s mjesta nesreće, Šimenc je putovao na Blidinje s prijateljima M. Friganovićem, Ž. Reljanovićem i Ž. Perićem u terencu Mitsubishi.

Na cesti se u međuvremenu našao teretni kamion koji je prevozio drva. Kamion je bio parkiran te se dijelom nalazio na cesti, a dijelom izvan nje pa ga je vozač Perić pri većoj brzini pokušao zaobići, no s druge strane nailazio je drugi automobil. Perić je bježeći od tog automobila udario u kamion. Prema informacijama koje smo dobili iz SKB-a Mostar, Šimenc je primljen u petak oko 20.30 sati te se nalazi na Odjelu traumatologije. Konstatirane su mu teške tjelesne ozljede, ali prema urađenim nalazima nema unutarnjih krvarenja.

Dodatni nalazi će biti urađeni danas. Očevidac nesreće je za ‘Večernji list’ ispričao kako je stražnja strana kamiona praktički došla pred lice Šimenca i njegovih prijatelja.

- Došao sam kad je sve bilo gotovo, ali u terencu u kojem se vozili bilo je puno krvi. Kako su mi rekli, Dubravko je bio na mjestu suvozača te je krvario. Ljudi koji su se zatekli na mjestu nesreće prišli su im u pomoć i izvukli ih. Hitna pomoć odvezla ih je u mostarsku bolnicu. Nisu u životnoj opasnosti - rekao je za ‘Večernji list’ očevidac koji je naišao na mjesto nesreće u kojem je vaterpolski as Dubravko Šimenc ozlijeđen.

>> Curice u uništenom autu plakale i gledale kako im majka umire

Komentara 6

SU
suncesmokvemaslina
10:59 30.11.2014.

želim ti dobar i brz oporavak

GU
General_U
12:29 30.11.2014.

šta brži oporavak Dubravko.

ZG
zorbas.grk
10:56 30.11.2014.

Kad se nema pameti ni terenci ne pomažu....što brži oporavak pa onda ludovati s tenkovima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije