Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki žuti

Klinci Prosinečkog navukli da potpiše ugovor za Partizan

'07.09.2010.,stadion u Maksimiru,Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo 2012. godine.Hrvatska - Grcka. Robert Prosinecki. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
13.04.2012.
u 23:28

Jedan je događaj ovih dana posebno obradovao Roberta Prosinečkog. Naime, jedna je srbijanska televizijska kuća angažirala dječaka i djevojčicu da ga intervjuiraju

Posjetili su ga u klupskim prostorijama na Marakani. Sve je počelo duhovitom šalom kada ga je dječak zamolio da mu potpiše autogram.

Nakon, što je to Prosinečki učinio, dječak je rastvorio papir na kojem je pisalo: \"Obećajem da ću 2013. godine postati trener Partizana\", a ispod te rečenice stajao je Robijev potpis.

- Da treniram Partizan? Nije to baš dobro - kazao je Žuti kojeg su pitali i o Ćiri Blaževiću treneru koji je obećao da će pojesti diplomu ako on postane igrač.

Kada bi ti jedna kći imala dečka partizanovca, a druga hajdukovca, kojeg bi zeta više volio?


- Ne znam. Neka navija za Zvezdu - kazao je Robi.

Ključne riječi

Komentara 2

M0
Matija 011
11:05 14.04.2012.

Ma daajte molim vas ,taj zuti Perhan sa Marakanice ni najmanje nije duhovit.Zamislite da i u sali zuti Perhan dodje 2013 godine kod nas u humsku,mi bismo zaista pali na drugo mesto.To bi FK Ciganka bio jedini i najbolji nacin da postanu posle 5 godina prvaci,da nam uvale Robija za trenera i da se Partizanova dominacija okonca.NO PASARaN,ONLY PFC!

OB
-obrisani-
12:23 16.04.2012.

Ma budite vi prvaci i dalje ali samo da vas mi kecamo i ponižavamo na svakoj utakmici sa po najmanje dva komada kao i što je i bio red godinama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije