Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI Hrvatski napadač ne zna igrati 'pod ručnom'

Klasnić: Tek danas ću znati kakva je ozljeda

22.12.2008.
u 09:06

Ivan Klasnić nikad se nije štedio, čak ni kad se nakon transplantacije bubrega vraćao u momčad Werdera ili u reprezentaciju. Kad je istrčao u Škotskoj, u svom reprezentativnom povratku, odmah je uletio u klinč s trojicom nimalo nježnih domaćina i uzeo loptu. Tada je to bio signal da je Ivan potpuno spreman. A kad je spreman, tek tada ne zna igrati pod ručnom kočnicom. Tako igra i u Nantesu, u klubu kojem ne ide najbolje, Jedan takav beskompromisni ulazak u subotu mu je priskrbio ozljedu.

Naime, već u petoj minuti susreta na svom stadionu Klasnić je išao do kraja i sudario se s gostujućim vratarom. Dobio je udarac u koljeno i izašao s travnjaka da mu se pruži pomoć. Nakon tri minute vratio se, ali nije mogao izdržati duže od 27. minute, pa je zamijenjen u susretu koji je završen 1:1, a Nantes je do tog boda došao u posljednjim minutama utakmice.

- Klasnić će morati na pretrage i čekamo rezultate, no žalio se na bol u koljenu. Koliko je ozljeda ozbiljna znat ćemo brzo - rekao je trener Nantesa Elie Baup.

Klasnić je jučerašnji dan proveo na pregledima.

- Vjerujem da nije ništa strašno, ali zapravo ne znam ni sam, ići ću na preglede i sve bih trebao znati tek danas - javio je Klasnić glasnogovorniku HNS-a Davoru Gavranu.

Dok je Luka Modrić jučer igrao za svoj Tottenham protiv Newcastlea, o njemu se i dalje govori u Italiji. Iako je Luka rekao da ne razmišlja o odlasku iz spursa, Juventus i dalje lansira priču kako ga želi dovesti. U zamjenu bi dao Iaquintu i koji milijun eura. No, kako Harry Redknapp temelji momčad Totenhama upravo na našem igraču, Juventus nema velike šanse.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije