Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZE U DRUGI KRUG

Klarica je igrač utakmice: 'Svaka ekipa je jako kvalitetna. Moramo kao protiv Španjolske'

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Croatia v Romania
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/9
16.01.2024.
u 20:51

"Moramo biti na vrhunskom nivou da bilo koga pobijedimo. Moramo igrati s puno elana, želje i angažmana u obrani te trke u napadu. Moramo biti koncentrirani", rekao je nakon utakmice Luka Lovre Klarica

Hrvatska je drugom pobjedom u početnoj fazi Europskog prvenstva osigurala drugu fazu natjecanja. Rukometaši su rezultatom 31:25 porazili Rumunjsku, a najboljim je igračem utakmice proglašen Luka Lovre Klarica. Ozljedom Ivana Martinovića na njega je pala veća odgovornost. Nakon utakmice govorio je za RTL televiziju.

"Znali smo da treba pobijediti ovu utakmicu za naše samopouzdanje. Zadnju utakmicu smo odigrali tako-tako i znali smo da danas moramo odigrati kvalitetno da pobijedimo Rumunjsku. Hvala Bogu, odradili smo to kako treba i idemo sretni i zadovoljni u drugi krug. Nadamo se da ćemo nastaviti s ovakvim izvedbama", rekao je Klarica.

GALERIJA Hrvatska slavila nad Rumunjskom! (31-25) Klarica sjajnom igrom spašavao kad je bilo najteže

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Croatia v Romania
1/9

"Ne znam što bih rekao, stvarno. Mislim da je svaki igrač tu zasluženo, a meni se nažalost otvorilo jer se Ivan ozlijedio. Ova utakmica je bila za njega kao i za sve naše navijače. Ne želim sebe hvaliti jer to nema smisla. Ovo je timski sport i svatko jednu utakmicu iskoči, a danas sam to bio ja. Naravno da mi je drago i nadam se da ću nastaviti ovako igrati tako da pomognem ekipi", kazao je Klarica pa zaključio:

VEZANI ČLANCI:

 "I jedna i druga grupa su jako teške, svaka ekipa je jako kvalitetna i moramo biti na vrhunskom nivou da bilo koga pobijedimo. Moramo igrati kao protiv Španjolske odnosno s puno elana, želje i angažmana u obrani te trke u napadu. Moramo biti koncentrirani da ne gubimo lopte i radimo tehničke greške. Samo tako ćemo uspjeti nešto napraviti."

VIDEO Veliki redovi ispred plivališta Mladosti: 'Vrši se selekcija da ne bi ljudi s ulaznicom ostali vani'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije