Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bellator

Kladionice objavile prve ponude za borbu Fedora i Sonnena

Fedor vs Mir
Foto: Screenshot
07.05.2018.
u 09:59

Ono što je Fedor pokazao protiv Franka Mira, za sada je dovoljno da kladionice upravo njega vide kao favorita

Iako još uvijek ne znamo gdje i kada bi se mogla održati polufinalna borba Bellatorovog Grand Prixa, između Chaela Sonnena i Fedora Emelianenka, neke kladionice borbu su već stavile u svoju ponudu, piše Fight Site.

Fedor i Sonnen svakako su vrlo intrigantan par, unatoč tome što su obojica daleko od svojih najboljih dana i što Sonnen zapravo nastupa dvije kategorije iznad one u kojoj je ostvarivao najbolje rezultate. Bellator je spomenuo tek neke opcije oko vremena i mjesta održavanja, koje bi značile vjerojatno kraj ljeta te lokaciju na istočnoj američkoj obali. Ipak, neke kladionice već su ponudile ovu borbu svojoj klijenteli.

I to na taj način da je favorit legendarni ruski borac, na kojeg tečaj iznosi -200, odnosno kod nas bi to bilo nešto kao 1.5. Dakle, ukoliko smatrate da će Fedor pobijediti, kladiti se već sada ne bi bila dobra opcija, ukoliko mislite zaraditi neke ozbiljnije novce na jednom paru, bez da morate ući u preveliki rizik s ulogom. Zato je tu Sonnen, na kojeg je +150, odnosno nešto kao 2.5, što je lijep tečaj, ako vjerujete u pobjedu “Američkog Gangstera.” No, znamo kako će se ovi tečajevi sigurno mijenjati, posebno dok dođu u ponude svih kladionica, a ovisiti će o raznim faktorima.

U svakom slučaju, ono što je Fedor pokazao protiv Franka Mira, za sada je dovoljno da kladionice upravo njega vide kao favorita ove borbe. Što se tiče Sonnena, na njemu će biti teška misija prilagoditi svoju težinu tome da odradi najbolje moguće. Posebno jer znamo da će protiv Fedora teško uspjeti doći do prednosti tamo gdje je najbolji, odnosno u hrvanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije