Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"prevoditelj"

Kelava se švedskom novinaru hvalio Lundqvistovom majicom

'03.08.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Druga utakmica 3. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - HJK Helsinki. Ivan Kelava.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
08.08.2011.
u 10:18

Jedan švedski novinar potegnuo je do Koprivnice, došao je vidjeti s kime će to Malmö igrati u posljednjem pretkolu Lige prvaka

Pokušao je na konferenciji za novinare pitati Krunu Jurčića nešto o tom važnom susretu 17. kolovoza, no Kruno je odmahnuo glavom:

– Neću sad govoriti o Malmöu.

Kolega iz Švedske imao je više sreće s igračima koji nisu bježali od njegova mikrofona. Prvo je uhvatio Tonela koji odlično govori engleski, onda je poželio Domagoja Vidu, no plavi stoper ne govori engleski. Pa je uskočio Ivan Kelava, nakratko je postao prevoditelj.

A i on je mogao Šveđaninu ponuditi dobru priču pokazivanjem majice Henrika Lundqvista, Šveđanina koji brani za hokejaše New York Rangersa, jer Kelava je navijač tog kluba i baš mu je švedski vratar ljubimac.

Komentara 1

SE
serđo
10:20 08.08.2011.

plavi štoper vida ne govori engleski. nije govorio ni njemački. najbolje mu ide tučnjava po kafanama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije