Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI IGRAČA

Kelava: Nije nam bilo ugodno i ništa još nije rješeno

Helsinki Dinamo (1)
Foto: AFP
1/5
27.07.2011.
u 21:11

- Nije nam bilo lako igrati, vjerojatno zbog te umjetne trave na kojoj je zaista teško igrati u obrani - požalio se Leko.

Tešku, ali vrijednu pobjedu izborili su Dinamovci u Helsinkiju. Pomazila ih je malo i sreća, no ukazao se i Sammir kada je trebalo.

Pune ruke posla imao je i Ivan Kelava koji  je iz svlačionice izašao s razbijenom usnicom:

- Nema veze, nije bitna moja glava, nego pobjeda Dinama - rekao je Kelava uz smijeh pa nastavio:

- Nije nam bilo ugodno na početku kada su poveli, no autogolom smo se vratili na pravi put i u nastavku zasluženo došli do pobjedničkog pogotka. Ništa još nije riješeno, no sigurno smo s ovom pobjedom puno bliži sljedećem krugu. Naravno, u Zagrebu trebamo odigrati još jednu ozbiljnu utakmicu.

Domagoj Vida priznao je kako Finci nisu za podcijeniti.

- Finci su pokazali da znaju igrati nogomet, na kraju krajeva, nisu bezveze zabili toliko golova posljednjem protivniku. Sretni smo zbog pobjede u gostima, ali još je jedna epizoda pred nama. Sad se okrećemo prvenstvu, a protiv Helsinkija u Maksimiru želimo upisati još jednu pobjedu.

Jerko Leko osvrnuo se na umjetnu travu.

- Nije nam bilo lako igrati, vjerojatno zbog te umjetne trave na kojoj je zaista teško igrati u obrani. Nema proklizavanja kao na normalnom terenu i lopta drugačije skače. Unatoč tome upisali smo pobjedu i s prednošću ulazimo u uzvratnu utakmicu.-

Sammir je bio igrač utakmice, oduševljen zbog svog pogotka.

- Naravno da sam sretan zbog pobjede kao i zbog svoje dobre igre i pogotka. Odigrali smo zrelu utakmicu, a Finci su pokazali da su kvalitetna momčad. Ostvarili smo lijep rezultat koji želimo ponoviti u Zagrebu, no jasno je kako smo se danas dodatno približili Ligi prvaka - zaključio je Sammir.

Komentara 17

OB
-obrisani-
21:48 27.07.2011.

De ne balavi na svakom clanku o dinamu... Nama se jezite kad se javimo na clanke o Hajduku,a vi ... Ko pijavice ?!.... Deder pokazite se vi sutra,a za nas manje vise,nije vas briga...

BR
brckohr
21:58 27.07.2011.

sammir igrac utakmice........nemoj me j.....t!!

FC
fajter.coric
21:22 27.07.2011.

dinamo i njegova igra jedno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije