Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cristiano Ronaldo

"Kazna od dvije utakmice suspenzije je pretjerana"

ronaldo
reuters
27.01.2010.
u 14:15

Najskuplji igrač Cristiano Ronaldo neće imati pravo nastupa u dvije utakmice u španjolskom prvenstvu zbog crvenog kartona koji je dobio u nedjeljnom dvoboju s Malagom.

Portugalac je bio središnja figura spomenutoga nogometnog dvoboja 19. kola Primere. Najprije je zabio oba pogotka za pobjedu kraljevskog kluba (2-0) da bi u 69. minuti namjerno laktom pogodio suparničkog igrača Patricka Mtiligu u lice i slomio mu nos zbog čega je, dakako, zaradio izravni crveni karton, a naknadno je Španjolski nogometni savez (RFEF) odlučio da ne smije nastupiti u sljedeća dva susreta (30. siječnja na gostovanju kod Deportiva i 7. veljače kod kuće protiv Espanyola).

- Naravno da me takva RFEF-ova odluka nije impresionirala. Iskreno vjerujem da je takva odluka pretjerana. Uvjeren sam da će žalba koju će klub uložiti uroditi plodom i da će kazna biti smanjena – prenosi Ronaldovu izjavu As.

Portugalcu je spomenuto isključenje bilo drugo otkako je prošlog ljeta prešao u Real iz Manchester Uniteda za 94 milijuna eura odštete. Prvo je zaradio u prosincu prošle godine na utakmici protiv Almerije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije