Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA KOŠARKA

Kasun 11, Giriček deset poena, devet Ukićevih asistencija

Gordan Giriček
Sanjin Strukić
20.01.2010.
u 21:39

Košarkaši Fenerbahçea imali su lagan posao u 15. kolu turskog prvenstva. U gostima su svladali Oyak Renault s 92-66.

Gordan Giriček je za 21 minutu upisao deset koševa (dvica 2-5, trica 2-2), te četiri skoka i isto toliko asistencija. Roko Leni Ukić je na parketu bio šest minuta duže, a u tom je razdoblju postigao četiri koša (dvica 2-3, trica 0-3), te tome dodao čak devet asistencija i tri skoka.

Najefikasniji je u Fenerbahçeovom sastavu bio Lyn Greer s 20 koševa, bosansko-hercegovački košarkaš Emir Preldžić, kojeg u svojoj reprezentaciji žele i Slovenci, upisao je 13 poena, dok drugi igrač iz BiH, Damir Mršić, nije odigrao ni minute.

Feneru je to bila 13. pobjeda u prvenstvu, a jednu više ima Efes Pilsen koji je u srijedu bio bolji od Erdemira s 98:83. Igor Rakočević je s 20 poena bio najefikasniji kod pobjednika, dok je bivši hrvatski reprezentativac Mario Kasun svojih 19 minuta iskoristio za 11 koševa (dvice 4-6, slobodna bacanja 3-4), pet skokova i jednu asistenciju.

TBL liga, 15. kolo:

Efes Pilsen – Erdemir 98:83

Oyak Renault – Fenerbahçe 66:92

Redoslijed: 1. Efes Pilsen 14-1, 2. Fenerbahçe 13-2, 3. Banvit 11-4, 4. TÜRK Telekom 9-6...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije