Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SAVEZA

Karadžić: Hrvati su skakali od sreće kad su izbjegli Srbiju u kvalifikacijama

Hrvatska reprezentacija
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
25.02.2014.
u 14:12

– Za većinu ozbiljnih saveza bili smo nepoželjni jer smatraju da smo ozbiljna reprezentacija. Hrvati su pored nas skakali od sreće kad su izbjegli našu reprezentaciju i otišli u skupinu H – rekao je Karadžić.

Na ždrijebu za Europsko prvenstvo 2016. godine u Nici malo je nedostajalo da se Hrvatska i Srbija ponovo nađu u istoj skupini. No, kuglice su nas na kraju svrstale u skupinu s Italijom, Norveškom, Bugarskom, Azerbajdžanom i Maltom, a evo kako je to vidio predsjednik Nogometnog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

– Za većinu ozbiljnih saveza bili smo nepoželjni jer smatraju da smo ozbiljna reprezentacija. Hrvati su pored nas skakali od sreće kad su izbjegli našu reprezentaciju i otišli u skupinu H – rekao je Karadžić za srbijanske medije.

Podsjetimo, Hrvatska je u kvalifikacijskoj skupini za SP u dvije utakmice sa Srbijom osvojila četiri boda.

>> Kovač: Zadovoljan sam, mi i Talijani smo favoriti skupine

Komentara 15

TT
tik tak
17:03 25.02.2014.

Karadžicu pa ne misliš valjda da vas se Hrvati boje? Mi Hrvati jednostavno ne želimo s vama imati posla jer ste divljaci ali vi se i dalje lijepite za nas kao paraziti.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:24 25.02.2014.

Ma Tole pa svi znaju da ste vi zapravo najjači i tresu se na spomen srpske reprezentacije, lol. Igrali ste na jednom od zadnja četiri velika natjecanja i uredno ispali u 1. krugu, tko se vas ne bi bojao...

OB
obrežan
15:43 25.02.2014.

Kako ovi lažu!? Nemogu prežaliti bivšu tamnicu naroda, u kojoj su oni imali ulogu tamničara, pa onda od jada izmišljaju situacije kojima sami sebi imponiraju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije