Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi drugi krug

Karačić najavio kakav nas pakao čeka protiv Brazila

Igor Karačić
Foto: DPA/Pixsell
18.01.2019.
u 12:31

Jedna pobjeda neće biti dovoljna za polufinale - mišljenja je hrvatski playmaker

Igor Karačić svjestan je da je Hrvatska u Münchenu obavila golem posao, ali i da u nastavku Svjetskog prvenstva neće biti lakih ispita.

Igor Karačić
1/14

- Ne smijemo potcijeniti Brazilce, agresivni su i tehnički potkovani. Vrlo su opasni - istaknuo je Igor Karačić uoči puta u Köln na poprište drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva  

- Prenosimo četiri boda, imamo dva dana za regeneraciju. To je sasvim dovoljno vremena da osmislimo taktiku, ali i proučimo Južnoamerikance, koji su ostavili dvije europske momčadi iza sebe. Nikako nisu za potcjenivanje. 

Igrali smo s njima na SP-u u Kataru 2015. godine, kada smo ih dobili u zadnjim minutama. Stvarno su dobri, možda nemaju širinu igrača, ali itekako znaju igrati rukomet - kazao je Mostarac komentirajući skupinu u Kolnu i dodao: Mislim da nam jedna pobjeda neće biti dovoljna za polufinale.  

Naš playmaker Karačić je u pobjedi protiv Španjolske ostao bez gola, ali je igrao puno vremena i podijelio dosta asistencija. 

- Za pobijediti Španjolce nam je trebala baš velika mentalna snaga i koncentracija. Imali smo puno raspoloženih igrača, od Šege na golu, do Muse i ostalih, nitko nije zakazao. No, nije bilo lagano, pogotovo na kraju, kada se razbranio Vargas. Pomislio sam da će se ponoviti polufinale EURA u Poljskoj kada su nas u samoj završnici stigli i pobijedili. Srećom, izvukli smo se.

>> Pogledajte što je Željko Musa rekao nakon utakmice



 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije