Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEĐANI UVJERLJIVI

Karabatić briljirao, Poljaci propustili šokirati Francuze

Nikola Karabatić
Foto: DPA/Pixsell
15.01.2014.
u 22:17

Švedska je pobijedila Bjelorusiju 30:22 i tako stigla do druge pobjede te će s Hrvatskom u petak odlučivati o prvom mjestu u skupini D.

Švedska je pobijedila Bjelorusiju 30:22 i tako stigla do druge pobjede te će s Hrvatskom u petak odlučivati o prvom mjestu u skupini D.

Šveđani su dugo lomili Bjeloruse, na poluvrijeme otišli sa plus tri, međutim u nastavku se odlijepili te na kraju slavili s plus osam.

I dok Bjelorusima nije pomoglo ni 13 golova Sergeja Rutenke, Šveđane su do pobjede vodili Fredrik Petersen sa osam, te Andreas Nilsson sa sedam golova.

U drugoj utakmici skupine C Francuska je teškom mukom pobijedila Poljska 28:27 golom Igora Anića u samoj završnici utakmice. Poljaci su imali napad za izjednačenje, ali Jurecki nije pogodio.

Nikola Karabatić sa osam golova bio je najbolji kod 'trikolora', dok je kod Poljaka najbolji bio Jakub Lucak sa pet golova.

Skupina C:
Rusija - Srbija 27:25
Francuska - Poljska 28:27

Poredak: Francuska 4, Rusija 2, Srbija 2, Poljska 0

Skupina D:
Hrvatska - Crna Gora 27:22
Švedska - Bjelorusija 30:22

Poredak: Hrvatska 4, Švedska 4, Crna Gora 0, Bjelorusija 0

>> Rusi nanijeli Srbima prvi poraz na prvenstvu
>> Hrvatska teže od očekivanog do pobjede protiv Crne Gore

Komentara 1

DH
dalibor.hren
22:21 15.01.2014.

Suci profinjeno navijaju za Francuze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije