Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIGURALI DRUGI KRUG

Hrvatska teže od očekivanog do pobjede protiv Crne Gore

Igor Vori
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
15.01.2014.
u 19:28

Najbolji strijelac Hrvatske bio je Ivan Čupić sa šest golova, dok je Damir Bičanić dodao pet. Igračem utakmice proglašen je Mirko Alilović koji je imao čak sedamnaest obrana.

Hrvatski rukometaši u drugom kolu Europskog prvenstva u Danskoj pobijedili su Crnu Goru sa 27:22 i tako stigli do slavlja kojim su kolo prije kraja osigurali drugi krug natjecanja.

Nakon fantastičnog izdanja protiv Bjelorusije, Hrvatska je danas imala puno više problema, ali najvažnije je da je uzela nova dva boda.

U prvom poluvremenu Crnogorci su se držali jako dobro, a iako smo u nekoliko trenutaka imali i plus tri, naši protivnici su se uvijek vraćali, pa smo na odmor otišli sa samo plus jedan (13:12).

Ipak, u nastavku smo zaigrali malo bolje, pa smo odmah na početku nastavka otišli i na plus četiri (17:13). Crnogorcima više nismo pružili šansu za povratak te smo na kraju zasluženo slavili sa 27:22.

Najbolji strijelac Hrvatske bio je Ivan Čupić sa šest golova, dok je Damir Bičanić dodao pet. Igračem utakmice proglašen je Mirko Alilović koji je imao čak šesnaest obrana. Najviše problema stvarao nam je Ševaljević koji je zabio devet golova.

U petak u posljednjoj utakmici prvog kruga igramo protiv Švedske.

>> Goluža: Ne zanima me gol-razlika, samo da pobjeđujemo
>> Idući protivnik Hrvatske: Crna Gora bez zvijezda, cure su popularnije

Komentara 18

DH
dalibor.hren
18:50 15.01.2014.

Sva sreća da je prijenos na Sport1 kanalu da ne moram slušati glupana: "Ovo je lakši trening, Hrvatska ne želi razbiti Crnu Goru..."

TA
tadicfranjo
19:02 15.01.2014.

Bravo decki pozdrav iz Sarajeva, a poseban pozdarav svim mojim Zepcacima koji navijaju za nase

Avatar NJ Gladiators SC
NJ Gladiators SC
18:37 15.01.2014.

ajmo decki...pozdrav iz New Jersey

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije