Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMALO FIZIČKI SUKOB

Kaos u kampu furije: Žestoka svađa Ramosa i predsjednika, Pique ih razdvajao

Sergio Ramos
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.06.2018.
u 10:19

Atmosfera je čini se daleko od idealne, a prva utakmica je pred vratima - u petak navečer čeka ih europski prvak Portugal.

Burno je bilo u taboru španjolske reprezentacije nakon što su igrači saznali da je smijenjen izbornik Julen Lopetegui.

Nisu to najbolje primili igrači, koji su predsjednika saveza Luisa Rubialesa uvjeravali da Lopetegui mora ostati na klupi.

Nije ih poslušao i samo dva dana uoči njihove prve utakmice na SP-u protiv Portugala smijenio je izbornika te na klupu doveo Fernanda Hierra.

Sergio Ramos
1/9

Najgore je to primio Sergio Ramos koji se žestoko posvađao s Rubialesom. Prijetio je i fizički sukob, no umješao se Gerard Pique, koji ih je razdvojio.

Atmosfera je čini se daleko od idealne, a prva utakmica je pred vratima - u petak navečer čeka ih europski prvak Portugal.

Komentara 2

Avatar miyamoto
miyamoto
10:55 15.06.2018.

Ramo je srcan, voli udariti bez razloga, odnosno trazi razlog samo da te udari. Sto prije.

HA
hazo
10:58 15.06.2018.

Neka izbaci i Ramosa, pa nek bude dosljedan svoje pozicije. Mislim da ak napraviš takav prekršaj kao Ramos, ako je zaista krenuo na prjedsednika, onda je to veči razlog nego kaj je bil za izbaćaj trenera. U svakom slučaju mora predsjednik urgirati ako se crvena linija prijeđe. Šteta za Španjolsku ali je trener bi'ši opako zajebal stvar. Takvu odluku je morao dati usmeno, s tim da se izlazi u javnost nakon SP ili nakon ispadanješpanjolske repke. Taktički je absolutno pogriješio, nevjerujem da tu nije bilo namjere, i da su toj odluci druge stvari u pitanju, jer tolko blesav trener nemre biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije