Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično surađuju

Kao prst i nokat: Kovačić asistirao Hazardu za stoti 'modri' pogodak

Eden Hazard
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.12.2018.
u 22:39

Chelsea se zahvaljujući pobjedi nad Watfordom vratio na četvrto mjesto

Nogometaši londonskoga Chelseaja uzeli su tri boda na gostovanju kod Watforda. Slavili su s 2:1, a blistavu je partiju pružio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Naš je veznjak, između ostaloga, režirao prvi pogodak gostiju u modrim dresovima.

Kova je u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela primijetio da je Etienne Capoue kod centra poslao slabo dodavanje jednom od suigrača, presjekao loptu, te je gurnuo u noge Edenu Hazardu.

Belgijac je u nastavku akcije slomio vratara i pogodio za 1:0, tako zabio svoj stoti pogodak u dresu Chelseaja, ali slavlje gostiju nije bilo dugog vijeka. Roberto Pereyra je zabio iz voleja nakon kornera samo dvije minute kasnije, pa su momčadi otišle na odmor uz 1:1.

Chelsea je do kraja ipak ponovo zatresao mrežu, i to nakon udarca s bijele točke. Ponovo je zabio Hazard nad kojim je prethodno vratar Foster napravio prekršaj. 

Chelsea se uz osvojena tri boda vratio na četvrto mjesto, dok je Watford pao na deveto.

Redoslijed: Liverpool 51, Tottenham 45. Manchester City 44, Chelsea 40, Arsenal 38, Manchester United 32...

Komentara 1

KA
kajinx
01:29 27.12.2018.

Mateo igra s mozgom, najpametniji igrač na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije