Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuo navijače

Kovačić jednom rečenicom izazvao uzbunu u klubu

Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
26.12.2018.
u 16:45

Hrvatski je reprezentativac naglasio da nije imao pojma koliko je Hazard dobar dok nije uz njega zaigrao

Nije novost da Real Madrid gleda kako dovesti Edena Hazarda u svoje redove, ali navijači Chelseaja se iz sezone u sezonu nadaju da će čarobni Belgijac odoljeti tom iskušenju.

Kraljevski klub je do sada uzalud kucao na vrata londonskog, ali je jedna izjava Matea Kovačića digla uzbunila među navijačima modrih, a vjerojatno i u upravi.

- Istina je, Hazard me pitao kako je u Realu - otkrio je Kovačić, igrač koji je u Chelsea stigao na posudbu iz Madrida, pa ponovio da je ostao fasciniran Belgijcem otkako je dobio priliku zaigrati uz njega.

- Nevjerojatan je igrač. Nisam imao pojma da je baš toliko dobar. U samom je vrhu, među top tri nogometaša na svijetu - nahvalio je hrvatski reprezentativac klupskog kolegu.

Komentara 4

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
06:28 27.12.2018.

Mic po mic nije Mica, danas među tri sutra će pisat da je trebao pokupit pokale ispred Modrća 🙃

Avatar nula
nula
18:22 26.12.2018.

I sto sad ?? )-:

DM
drazen.muhvic
19:35 26.12.2018.

Ufff, dobro je. Ja već pomislio kako je Ministrant izjavio da ostaje u Umirovljenicima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije