Naslovnica Sport Borilački sport

Kakva srčanost: Teško je ozlijeđen u prvoj rundi, ali borio se do kraja!

Groenewaldu je već u prvoj rundi dvoboja dislociran lakat.
19. svibnja 2017. u 21:16 3 komentara 2202 prikaza
Groenewald - Rouch
Foto: YouTube screenshot

EFC Worldwide priredba proteklog vikenda održala se u Johannesburgu u Južnoj Africi te je obilovala sjajnim potezima i brutalnim nokautima o kojima se priča i nekoliko dana kasnije. Neki od mečeva su bili toliko dobri da su preko noći postali viralni i završili na mnogim portalima koji se inače ne bave MMA scenom u Južnoj Africi, piše Fight Site.

Stipe Miočić Izvan stroja Komisija Stipi Miočiću odredila zabranu od borbe

Posebno impresivnu predstavu je pružio Francois Groenewald. Iako nije pobijedio, Groenwald je pružio iznimno hrabru i požrtvovnu predstavu protiv Philippea Roucha. Naime, Groenewaldu je već u prvoj rundi dvoboja dislociran lakat, no unatoč stravičnoj ozljedi borac je izdržao gotovo do samog kraja. Rouchu je tijekom meča pukla jagodična kost. Na koncu su zajedno prevezeni u bolnicu.

EFC Worldwide organizacija je izdala priopćenje u kojem potvrđuje da će pokriti sve troškove liječenja obojice jer su svi njihovi borci osigurani. Što je priličan raritet u MMA svijetu.

Pogledajte ovaj odličan MMA dvoboj:

Stipe Miočić UFC-OV VETERAN 'Miočićev sam prijatelj, ali on nije impresivan borac. Zašto pobjeđuje?' Stipe Miočić UFC prvak Stipe Miočić novinaru: Zašto uvijek provociraš i kopaš? Ti si kao bivša cura Mirko Filipović Veliki talent Sin već izvlači poluge Cro Copu! Pogledajte njihovu 'borbu'

VIP izdvaja za Vas

  • LawAbidingCitizen:

    ne. sport je kada se vase debele guzice odvoje od kompjutera i odu na wc. TO je sport... windfuckersi

  • ribar110:

    To i nije sport.

  • alphazulu99:

    Kakva ludost, a ne srcanost. Ovakve borbe treba zabraniti, kao sto su zabranjene borbe pasa, pijetlova i drugih zivotinja. Zamislite kada bi netko htio organizirati borbu pasa i to prikazati na tv-u. Mnogi bi se na to zgrazali, ali na ... prikaži još! borbe dvojice jadnika koji se tuku za nekoliko dolara gotovo se nitko ne zgraza, jos govore o srcanosti.