Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan stroja

Komisija Stipi Miočiću odredila zabranu od borbe

Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.05.2017.
u 11:36

Prve informacije vezane za njegovu ozlijeđenu nogu su govorile da je ona slomljena, no prema ovoj suspenziji čini se da se radilo tek o nateknuću i lakšoj ozljedi.

Proteklog vikenda je u Dallasu održan UFC 211 na kojem smo pratili sjajne dvoboje, a među njima i dva koja su za ulog imala pojas UFC prvakaTeksaška atletska komisija (Texas Department of Licensing and Regulation) je objavila popis suspendiranih boraca radi zdravstvenih razloga.

Četvorica od njih će morati mirovati minimalno 45 dana ili više. To su Dustin Poirier i Jason Knight koji će pauzirati 45, te Chas Skelly i Gabriel Benitez ispred kojih je prisilna pauza od 180 dana, piše Fight Site.

Naš Stipe Miočić će “morati biti izvan stroja” tek desetak dana (21. svibanj) s obzirom da nije primio gotovo niti jedan udarac u predio glave. Doduše, prve informacije vezane za njegovu ozlijeđenu nogu su govorile da je ona slomljena, no prema ovoj suspenziji čini se da se radilo tek o nateknuću i lakšoj ozljedi.

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
12:13 17.05.2017.

zabranu od borbe??

AB
abendblatt
13:08 17.05.2017.

Sto je novinar htio reci?? raspolaze li on sa konkretnim podacima o ozljedi , ili nagadja???

BR
Brandfackel2
12:48 17.05.2017.

Ima li netko pismen u redakciji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije