Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC-OV VETERAN

'Miočićev sam prijatelj, ali on nije impresivan borac. Zašto pobjeđuje?'

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
15.05.2017.
u 14:43

"Stvarno ne znam što je to tako dobro kod Stipe. Nije previše brz, njegov rad nogu nije impresivan, sve je samo ne dinamičan borac."

Prijatelj sam sa Stipom Miočićem, ali ovdje moram raditi svoj posao. Ja stvarno ne znam što je to tako dobro kod Stipe. Nije previše brz, njegov rad nogu nije impresivan, sve je samo ne dinamičan borac. Ono što hoću reći je da ide naprijed s jednostavnim kombinacijama. Ima jako tvrdu bradu, ali nije previše velik za kategoriju. Dobar je u hrvanju, ali nikada se time ne koristi. I zato se pitam zašto on pobjeđuje, ispalio je MMA borac, višestruki UFC izazivač, a danas i analitičar Chael Sonnen komentirajući posljednji nokaut Stipe Miočića koji se dogodio proteklog vikenda na UFC-u 211 u Dallasu, piše Fightsite.

Sonnen ima i odgovor.

"Kreće se prema naprijed! Pokazuje nam da su takvo kretanje i pritisak ključni za pobjeđivanje. Ima mnogo samopouzdanja, ide prema naprijed s jednostavnim kombinacijama. Nema tu previše impresivnih stvari. Ali ide naprijed i odrađuje posao. Iskreno, iznenađen sam što je ovoliko uspješan", zaključuje kontroverzni borac koji očito nije previše impresioniran s pet nokauta u nizu Stipe Miočića.

S njim se ne slaže kolega analitičar, a također poznati MMA borac Gilbert Melendez.

"Mislim da je Stipe od početka zauzeo centar oktagona i zagospodario. Dos Santos mi je izgledao kao da previše oklijeva, ima on i mnogo teških mečeva iza sebe. Vratimo se Stipinim posljednjim protivnicima Werdumu i Overeemu. To su momci koje je jako teško pobijediti, a Stipe ih je nokautirao u prvoj rundi. Ja mislim da je fantastičan. Ono što on donosi je strašan rad, on je jedan od boraca koji najviše rade. Kada se tako dobro pripremate, onda imate mnogo samopouzdanja"; rekao je Melendez.

Komentara 16

DE
debelaberta11
15:17 15.05.2017.

lik ima 15 poraza u karijeri i našao je omalovažavati prvaka??? očito mu je od udaraca u glavu i ono malo mozga prestalo raditi!

JI
Ja i Ja
15:02 15.05.2017.

Višestruki UFC izazivač, a danas i analitičar Chael Sonnen...bio i ostao na tome. Nista znatno nije postigao, ali sada fantasticno prosipa pamet...

PA
papilon100
16:24 15.05.2017.

Stipe zbilja kaj u tebi tak posebno ,svi se nadaju i vjeruju da mogu do pobjede a onda sljedi saka u glavu i spavanje kak rekel ovaj zadnji spavac bil je mrak i samo mrak,ko zgasil svetlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije