Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

Rakitić zabio sjajan gol u pobjedi Barcelone protiv Tottenhama!

Rakitić
Foto: Reuters
1/6
Autori: Hina, Marko Pavić
03.10.2018.
u 22:54

Hrvatski veznjak zabio je sjajan gol u 28. minuti susreta. Raketa je iz voleja potegnuo s 20-ak metara i lopta od vratnice završila u mreži za 2:0.

Barcelona je u drugom kolu Lige prvaka na Wembleyju slavila protiv Tottenhama (4:2), a sjajan gol postigao je Ivan Rakitić.

Hrvatski veznjak u strijelce se upisao u 28. minuti susreta. Raketa je iz voleja potegnuo s 20-ak metara i lopta od vratnice završila u mreži za 2:0.

Barcelona je prvi gol na susretu zabila već u drugoj minuti, strijelac je bio Coutinho, dok je dva gola zabio Messi (56, 90). Golove za Spurse postigli su Kane (52) i Lamela (66).

U drugom susretu iz ove skupine Inter je na gostovanju pobijedio PSV sa 2:1 upisavši i drugu pobjedu.

Premda je Inter dominirao, poveli su domaćini u 27. minuti sjajnim pogotkom Pabla Rosarija sa 20 metara. Icardi je umalo izjednačio u 37. minuti, no domaći vratar Jeronen Zoet je sjajno reagirao. U 44. minuti niti Zoet nije mogao ništa nakon odličnog udarca Radje Nainggolana koji je s ruba kaznenog prostora zabio za 1-1. PSV je u 49. minuti bio korak do nove prednosti, no udarac Gastona Pereira s ruba kaznenog prostora završio je u okviru gola. Inter je okrenuo rezultat u 60. minuti golom Icardija. 

Ivan Perišić Marcelo Brozović igrali su cijeli susret za Inter. Bio je to njihov treći međusobni susret i treća pobjeda 'Nerazzurra'. Inter je dobio dva puta PSV u LP u skupini i 2007. U Eindhovenu je bilo 1-0, a na San Siru 2-0.

Na ljestvici vode Barcelona i Inter sa po šest bodova, dok su PSV i Tottenham bez bodova.

U 2. kolu skupine A Atletico Madrid je pobijedio Club Brugge našeg Ivana Leke 3:1. Obrana belgijskog prvaka popustila je u 28. minuti, a strijelac je bio Antoine Griezmann. Radost domaćih navijača nije dugo trajala. U 40. minuti fantastičnim udarcem sa 20 metara iskosa izjednačio je Arnaut Groenveld. Međutim, Griezmann je u 67. minuti nakon lijepe akcije s Costom doveo Atletico do novog vodstva. Iskusni Španjolci ovoga puta nisu dozvolili novo izjednačenje, već su u sudačkoj nadoknadi golom Kokea otklonili sve dvojbe.

Nikola Kalinić nije igrao za Atletico, Karlo Letica je branio za goste, dok Matej Mitrović nije nastupio.

Borussia Dortmund je u drugom poluvremenu slomila Monaco pobijedivši sa 3:0 golovima Jacoba Bruuna Larsena (51), Paca Alcacera (72) i Marco Reusa (90+3). Pobjeda Borussije je mogla biti i uvjerljivija, no Alcacer je u 69. minuti iz jedanaesterca pogodio vratnicu.

Danijel Subašić je utakmicu započeo s klupe za pričuve, ali je ušao u igru u posljednjim trenucima prvog dijela nakon što se ozlijedio Diego Benaglio.

Na ljestvici vode Atletico Madrid i Borussija sa po šest bodova, dok su Monaco i Club Brugge na nuli.

Komentara 15

DE
derin
21:58 03.10.2018.

Radiš na HRT-u i umjesto Tottenham-Barcelona, Messi, Rakitic odaberes napoli Liverpool! Wtf!? Onda ljudi lijepo gledaju farmu. I hvala na Euroligi sutra.

Avatar John Dillinger
John Dillinger
21:47 03.10.2018.

👏👍Bravo

IL
ilijan1a
21:45 03.10.2018.

Bravo Ivane! 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije