Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA BARCELONE

'Modrić je sjajan, a da je Barcelona napravila što i Real, ubili bi nas'

Modrić
Foto: Reuters
1/7
28.09.2018.
u 09:01

- Od Barcelone se očekuju pobjede svakog tjedna, čim jednom izgube odmah ih kritiziraju.

Ne stišavaju se reakcije na Fifinu dodjelu nagrada The Best gdje je Luka Modrić proglašen najboljim igračem svijeta.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Javila se legenda Barcelone Carles Puyol koji se čudi što Lionel Messi nije našao mjesto među tri finalista.

- Čudno je da Messi nije bio u izboru. Nema sumnje da je on najbolji na svijetu. Ali tko zna što se analizira kod tih individualnih nagrada. Moramo to poštovati, ali ljudi koji vole nogomet znaju tko je apsolutno najbolji - ističe Puyol pa dodaje:

- Modrić je sjajan igrač, imao je odličnu sezonu, ali za mene je Messi najbolji. Modriću čestitam. Ne može ni Leo uvijek pobijediti. Inače bi trebali napraviti jednu nagradu samo za njega, a drugu za ostale.

Barcelona je u srijedu izgubila kod Leganesa 1:2, no ostala je na vrhu zahvaljujući Sevilli koja je s 3:0 ispratila Real Madrid.

Foto: UES/Pixsell

- Od Barcelone se očekuju pobjede svakog tjedna, čim jednom izgube odmah ih kritiziraju. Trebaju se boriti za sve trofeje, ali ako moraš birati između Lige prvaka i Kupa kralja, onda ćeš izabrati Ligu prvaka. Ali iznad svega je La liga - rekao je Puyol pa zaključio:

- Barcelona se uvijek borila za sve. Da je Barca imala sezonu kao Real Madrid prošle sezone, ubili bi nas. U Realu se fokusiraju samo na Ligu prvaka, u Barceloni se to ne može, mi imamo drugačiji mentalitet.

>> Pogledajte i koji su poznati sportaši baš poput Bobana zaplakali


 

 

Komentara 1

TT
TTjac
10:37 28.09.2018.

Katalonci su slični nama Hrvatima, zato bi Luka trebao biti u Barceloni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije