Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđen interes

Kakva bomba! Beckham dovodi Hrvata: 'Njihova zvijezda jako je zainteresirana!'

Luka Modrić i Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.07.2018.
u 12:42

"Svaka čast Thierryju Henryju i Andrei Pirlu, ali Modrić bi bio najinteligentniji nogometaš u povijesti MLS-a"

Miami, nogometni klub iz MLS-a koji je u vlasništvu legendarnog Davida Beckhama, planira se pojačati svjetskim zvijezdama. Becks je već nekoliko puta najavio da će stvoriti moćan klub, a njegov suradnik Jorge Mas danas je to i potvrdio.

No on je istaknuo da žele dovesti hrvatskog nogometaša.

– Hrvatska mi je bila najomiljenija momčad na Svjetskom prvenstvu i bila je sjajna. Uskoro ćemo prezentirati ekipu za sljedeću sezonu, a tu je i izgradnja stadiona. Također, postoji mogućnost transfera jednog vrhunskog igrača, rekao je Mas pa dodao:

>>Pogledajte najbolje trenutke dočeka vatrenih

– Riječ je o nogometašu iz Hrvatske, velikoj zvijezdi koja je pokazala veliki interes za dolazak u Miami.

Nije otkrio o kome je riječ, ali strani mediji nagađaju da se radi o Luki Modriću. O tome se već pričalo prije dva mjeseca, Marca je čak tvrdila da se Beckham već našao s Florentinom Perezom, predsjednikom Reala, i pričao o toj mogućnosti. Posebno se priča zakotrljala kad je Modrić izjavio da bi mogao igrati u SAD-u.

– Nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u – rekao je Luka.

Tada su se o toj opciji raspisali i američki novinari, koji su bili oduševljeni tom mogućnosti.

"Svaka čast Thierryju Henryju i Andrei Pirlu, ali Modrić bi bio najinteligentniji nogometaš u povijesti MLS-a. Dolazak Modrića srušio bi stigmu MLS-a kao mirovinske lige, to bi bio početak MLS-a kao centra za djecu koja žele naučiti diktirati tempo, s Modrićem kao ravnateljem", napisao je Connor Fleming.

>>Pogledajte kako u Bruxellesu skandirali dječaku u hrvatskom dresu

Ključne riječi

Komentara 26

AG
Agricola
21:18 18.07.2018.

Uvijek jedan te isti novinar i uvijek jedna te ista laž na kraju svake sezone. I na kraju svake sezone ja napišem kako Luka neće ići nigdje jer igra za najveći klub na svijetu, i svake godine se pokaže da da sam ja u pravu a da je ovaj novinar lagao, i sad opet tvrdim isto, i opet će se pokazati da ovaj novinar laže a da ja govorim istinu, i u ljeto 2019. godine opet će se ista stvar ponoviti. Daje čovječe ostavi se nogometa, pa ne vidiš li da je to za tebe pretežak sport?

DU
Deleted user
15:24 18.07.2018.

to se više ni fake news ne može nazivati - odavno prešlo u teroriziranje čitatelja od jednog prestrašnog """""novinara"""""!

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:42 18.07.2018.

srboje delac baca bombe po vatrenima ko cetnici po vukovaru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije