Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački reprezentativac

'Kakav je Mandžukić igrač! Volio bih i ja tako igrati'

Mario Mandžukić
Foto: REUTERS/Juan Medina
21.01.2015.
u 09:04

– Govorili su mi mnogi da odem iz Werdera jer se tu neću razviti u pravog igrača. Međutim, meni to nije bila opcija, volim ovaj klub i ovdje se osjećam kao kod kuće

Igrač Werdera Davie Selke (20) tek je ove sezone dobio pravu priliku i u 14 nastupa postigao četiri gola. Njegove igre sve su bolje i počinje pokazivati svoj talent, a otkrio je tko mu je uzor u današnjem nogometu.

– Mario Mandžukić! Taj igrač čudesno zabija glavom, ali i gotovo nikad ne gubi loptu. Volio bih i ja jednom tako igrati!

Selke je pobudio zanimanje drugih klubova, ali ne želi napuštati Werder koji je oduvijek vjerovao u njega.

– Mnogi su mi govorili da odem iz Werdera jer se tu neću razviti u pravog igrača. Međutim, meni to nije bila opcija, volim ovaj klub i tu se osjećam kao kod kuće. Zaista je sve posebno, a naročito navijači – zaključio je mladi njemački reprezentativac.

>>Evo kako je Mandžukić zabio u pobjedi Atletica!

Komentara 9

Avatar nula
nula
13:00 21.01.2015.

Sa Mandzom imas igraca vise . Trci za dvojicu . Ako ne i za trojicu .

MI
mirko0410
13:03 21.01.2015.

kad je na terenu igra 100%, ima pošten pristup, nije na teret ekipi, uglavnom zahvalan igrač i danas jedan od boljih napadača

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:58 22.01.2015.

Mandzo je prototip napadaca koji sa zadovoljstvom igra obranu i pomaze timu. Vjerojatno najbolji igrac glavom na planeti. Sasvim sigurno u top 20 najagresivnijih igraca uopce (za razliku od psihopata Pepea Mandzo ipak ima mjeru). Jednako tako je sigurno daa ce u povijesti nogometa zavrsiti upravo tako, kao prototip napadaca koji se vraca do bekovskih pozicija, i koji trci dok se treba trcati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije