Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li prihvatiti?

Kakav izazov! Prosinečki najozbiljniji kandidat za klupu posrnulog španjolskog velikana!

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.04.2017.
u 17:15

Trenersku karijeru počeo je kao pomoćnik Slavena Bilića na klupi hrvatske reprezentacije, a 2010. sam preuzeo Crvenu zvezdu.

Posrnuli španjolski velikan Valencia ove godine muku muči s trenerima. Od početka sezone nekoliko puta je mijenjala trenera, a još jedna promjena dogodit će se na kraju sezone.

Valenciju je ove sezone krenuo voditi Pablo Ayestaran, u rujnu je nakratko preuzeo Salvador Gonzalez, da bi onda preuzeo Cesare Prandelli. No, on je izdržao samo nekoliko mjeseci pa se opet vratio Salvador Gonzalez  koji je trener i danas. Međutim, na kraju sezone uprava će tražiti dugoročno rješenje, a španjolski mediji danas pišu kako je najozbiljniji kandidat Robert Prosinečki.

Hrvatski strateg trenutačno je izbornik Azerbajdžana, ali mogao bi obavljati dvije funkcije istovremeno. Dolazak u Valenciju za njega bi bio veliki izazov, vjerojatno najveći u trenerskoj karijeri.

Trenersku karijeru počeo je kao pomoćnik Slavena Bilića na klupi hrvatske reprezentacije, a 2010. sam preuzeo Crvenu zvezdu. Dvije godine kasnije sjeo je na klupu turskog Kayserispora, a od 2014. je izbornik Azerbajdžana. Zasigurno bi mu pomoglo i to što je kao igrač nastupao u Španjolskoj u dresovima Reala, Ovieda, Barcelone i Seville.

>>Neobičan slučaj u Italiji: Hrvat dobio otkaz pa je nakon šest kola vraćen na posao!

Komentara 2

AN
Andreeejjj
20:00 18.04.2017.

BraWoooo ROBI LEGENDO...možeš ti sve!!! Kraljuuuuu i NO 1 !!!

BO
bojnik
04:02 02.07.2017.

Zuti skokni do hude jame pa se osvjedoci o velicini svoga " drzavnika"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije