Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava majstorija

O tom se potezu pričalo! Pogledajte rijetku snimku kako je Prosinečki predriblao Maradonu

Robert Prosinečki
Foto: Siniša Hančić/Pixsell/Twitter/Screenshot
1/6
30.05.2020.
u 18:12

Žuti je bio sjajan igrač. Igrao je u vezi i bio je strašan dribler. Njegova kreativnost vidjela se u svakom nastupu, a kako je varao suparničke igrače, to je bilo čarobno

Robert Prosinečki (51) jedan je od najvećih hrvatskih nogometaša u povijesti. S juniorskom reprezentacijom bivše države 1987. godine postao je svjetski prvak u Čileu, a iste je godine izabran za najboljeg juniorskog igrača svijeta. No kruna karijere bilo je treće mjesto s vatrenima 1998. na SP-u u Francuskoj.

Žuti je bio sjajan igrač. Igrao je u vezi i bio je strašan dribler. Njegova kreativnost vidjela se u svakom nastupu, a kako je varao suparničke igrače, to je bilo čarobno.

I slavni Argentinac Diego Maradona bio je odličan dribler.

No na jednoj utakmici Prosinečki je napravio nešto što se Maradoni nikako nije svidjelo. nedavno je na društvenim mrežama objavljena rijetka snimka s utakmice Real - Sevilla iz sezone 1992./93.

Pogledajte tu majstoriju:

Naime, u izravnom dvoboju Prosinečki u Realovom dresu je sjajnom varkom prošao Maradonu s lijeve strane i ubacio na peterac.

Žuti je odličnim driblingom iza sebe ostavio Argentinca koji ga nije ni pokušao uloviti. O tom potezu se dugo pričalo...

>>> 30. godišnjica nikad odigrane utakmice Dinama i Crvene zvezde

Komentara 2

Avatar KimberlyRU80
KimberlyRU80
19:46 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

ZA
!zagreb!
19:15 30.05.2020.

Žuti je bolji od Maradone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije